Odeon Tours, filosuna 35 adet Mercedes-Benz ekledi

Odeon Tours, filosuna 35 adet Mercedes-Benz ekledi

OTI Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin önemli tur operatörü şirketlerinden olan Odeon Tours, özmal araç parkını Mercedes-Benz ile güçlendirdi.

Şirket, 20 adet Tourismo 15, 10 adet Sprinter ve 5 adet Vito olmak üzere toplam 35 adet Mercedes-Benz aracı parkına ekledi. Firma böylece, filosundaki toplam araç sayısını 100 adede yükseltti. Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen araç teslim törenine Odeon Tours Yer Hizmetleri Türkiye Genel Müdür Vekili Vahit Petek, Genel Müdür Yardımcısı Ozan Somaklar, Ulaştırma ve Filo Müdürü Ali Kaplan yanı sıra, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hastalya Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Ebubekir Koman, Otobüs Satış Danışmanı Adem Talih, Hafif Ticari Araç Satış Danışmanı Ahmet Gürsoy, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Otobüs Satış Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, Hafif Ticari Araç Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Serdar Yaprak ile Hafif Ticari Araç Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş katıldılar.
“Mercedes-Benz’in sunduğu güven, müşteri memnuniyetini sağlayacak”
Teslim töreni sırasında konuşma yapan Odeon Tours Yer Hizmetleri Türkiye Genel Müdür Vekili Vahit Petek; yeni araçlarında Mercedes-Benz markasının sunduğu güven, konfor ve ileri teknoloji ile turizm sektöründeki müşterilerinin memnuniyetini sağlayacaklarını belirtti. Hedeflerinin filolarını her sene artırmak olduğunu vurgulayan Petek, araçlarını ağırlıklı olarak transferlerde ve çevre turlarında kullanacaklarını söyledi.
“Turizm sektörü bizim için çok önemli”
Teslimata dair Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, turizm sektörüne son derece önem verdiklerini belirterek; “2012'de de hızlı bir giriş yaptık. Türkiye'nin turizm açısından iddialı olması ülkemiz açısından önemli. En önemli turizm firmaları ile çalışıyoruz. Bu, hafif ticari araçlar dışında yaptığımız ikinci toplu teslimat. Bu tür ortak işleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. www.tasimacilar.com 23.03.2012 / 16:51