Ödüllü Ford’un ilk kullanıcısı Umutcan Lojistik

Ödüllü Ford’un ilk kullanıcısı Umutcan Lojistik

Ford Otosan tarafından, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak tasarlanıp geliştirilen Ford Cargo 1846T çekici, Türkiye’de ilk kez Gaziantepli Umutcan Lojistik filosunu zenginleştirdi.

“2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Üçüncüsü” ödülüne sahip 11 adet Ford Cargo 1846T Otomatik Vites Çekici, Ford Otosan Bölge Satış Müdürü Baran Süslü, satışı gerçekleştiren İnterteks Otomotiv’in sahibi Mustafa Dicle, İnterteks Otomotiv Kamyon Satış Genel Müdürü Kasım Akkor ve Satış Danışmanı Uğur İleri tarafından Umutcan Lojistik’in ortakları Mehmet Sadık Sak ve Ahya Gök’e törenle teslim edildi.

Şirket ortaklarından Mehmet Sadık Sak törende yaptığı konuşmada, Ford Cargo 1846T çekici ile test aracını kullanarak tanıştıklarını belirterek, şunları söyledi: “460PS motor gücünün verdiği performans, otomatik vites ve 4 nokta havalı kabin süspansiyonunun getirdiği konforun yanı sıra, test süresince aldığımız tüketim değerlerini de rekabetçi bulduk. Ford Cargo’nun sağladığı finansman kolaylığı da kararımızı hızlandırdı ve tercihimizi 1846T’den yana kullandık. 2013’e, Yeni Ford Cargo 1846T çekicilerimizin gücü ve konforuyla başlamaktan mutluyuz.”

Ford Cargo Bölge Satış Müdürü Baran Süslü de törende yaptığı konuşmada, Yeni Ford Cargo 1846T Çekicinin DNA’sının “Güç, Verimlilik, Dayanıklık ve Konfor” üstüne kurulduğunu söyledi. Süslü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sektör talepleri doğrultusunda 460PS gücü, İntarder opsiyonu, 4 Nokta Havalı Kabin Süspansiyonu, Standart Kliması, Otomatik Vites seçeneği ile rekabetçi, talepleri karşılayan bir araç ürettik. Bunların yanında Ford Cargo 1846T çekicimiz, standart olarak sunulan Yokuş Kalkış Desteği, ESP/ Elektronik Denge Kontrol, EBS, intarder opsiyonu ile sunulan Akıllı Fren Sistemi ile taleplerin ve sınıfının ötesine geçti. Rekabetçi yakıt tüketimi ve düşük işletme maliyetleri de eklenince sınıfında haklı bir yer kazanacağını şimdiden söyleyebiliriz.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.