OKT Trailer İftar Yemeği Düzenledi

OKT Trailer İftar Yemeği Düzenledi

Araçüstü ekipman ve treyler sektörünün öncü firmalarından olan OKT Trailer, Aydın Gar Park’ta halka açık iftar yemeği düzenledi.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da birlik ve beraberlik içerisinde manevi değerlerin paylaşılmasını amaçlayan OKT Trailer, Aydın Gar Park’ta bin kişiye iftar yemeği verdi.

Gar Park’ta gerçekleştirilen İftar Programı’na OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Genel Müdür Hakan Maraş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan,Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan, KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, Birim Müdürleri, Aydın Huzurevi sakinleri, OKT Trailer müşteri, tedarikçi ve çalışanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği İncirliova tarihi Alperenler Mehteran Takımı’nın gösterisiyle devam etti. Mehteran gösterisi iftar yemeğine  farklı bir görsellik katarken vatandaşlar tarafından coşkuyla izlendi. Mehteran gösterisinin ardından iftar programı sona erdi ve davetliler teşekkür ederek yemekten ayrıldılar.

Bu yıl iftar programlarının üçüncüsünü düzenlediklerini ifade eden OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, “Her kesimden ve gelirden tüm Aydınlı vatandaşlarımızı sevgi, dostluk ve kardeşlik bağları ile Ramazan ayı kapsamında iftar sofrasında buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  İftar alanımızı da özellikle halkımızın rahat ve kolay bir şekilde katılımını sağlamak için kent meydanında seçtik. Manevi değerlerin ön planda olduğu Ramazan ayında halkımızın geniş katılımı ile iftar yemeği gerçekleştirdik. Her yıl iftar yemeklerimizi farklı etkinlikler ile zenginleştiriyoruz. Bu yıl Mehteran takımımız ile halkımız için çok güzel bir konser organize ettik. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve halkımıza gönülden teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi. 

Teşekkür Ettiler 

Aydınlılar ile birlikte hep beraber iftar yapmanın güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Aydın Huzur evi sakinleri, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş’a kendilerini de unutmayıp davet ettiği için teşekkür ettiler. 

 

aydin-huzurevi-sakinleri.jpg

 

iftar-yemegi-1.jpg

 

iftar-yemegi-3.jpg

 

mehter-takimi.jpg

 

yonetim-kurulu-baskani,-genel-mudur-ve-uyeleri.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.