OKT Trailer, yeni kurumsal kimliğiyle GAS Turkey Fuarı’nda

OKT Trailer, yeni kurumsal kimliğiyle GAS Turkey Fuarı’nda

OKT Trailer, 29 Mart-1 Nisan 2012 tarihleri arası yapılacak olan Gas Turkey 2012 Fuarı’nda yeni kurumsal kimliğiyle yerini alıyor.

İstanbul CNR Expo Fuar Alanı’nda yapılacak olan “GAS TURKEY 2012/ 5. ULUSLARARASI LPG, CNG, LNG FUARI”na katılan OKT Trailer, ziyaretçileri iddialı standı ve yeni kurumsal kimliğiyle karşılayacak. Yeni kampanyanın lansmanına fuarda başlanacak
“Bir Gün Gelir Her Şey Değişir” sloganıyla sürdürdüğü teaser kampanyasıyla sektörde dikkatleri çeken OKT Trailer, kampanyanın lansmanına da GAS TURKEY 2012 Fuarı’yla başlayacak.
LPG tankerin gövdesinde de ADR’li üretim
OKT markalı LPG tankerlerde şasi, firmanın kendi üretimi. OKT markalı bu şasi aynı zamanda 2007/46 tip onayını almış olan tek tanker şasisi. Firma, aracın şasisini 98/91 ADR onayıyla kullanıcıya sunuyor. Bunun yanı sıra hafiflik avantajı sağlayan ve korozyona karşı dayanıklılık gösteren malzemeden üretilen LPG tankerlerin gövdesinde dahi ADR’li üretim bulunuyor.
Türkiye’de sayılı treyler üreticisinin sahip olduğu “ADR Mevzuatı” ile Avrupa ve dünya standartlarında tanker üretimi gerçekleştiren OKT Trailer, fuarda “Hall 1, Stant F01”de yer alacak. www.tasimacilar.com 29.02.2012 / 16:37