Okura Nakliyat, çekici filosunu Iveco ile güçlendirdi

Okura Nakliyat, çekici filosunu Iveco ile güçlendirdi

Iveco’nun önde gelen yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv’in Mersin tesislerinde yapılan bir tören ile Okura Uluslararası Nakliyat firmasına 5 adet Stralis Hi Way çekici teslim edildi.

Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine toplam 41 adet çekici ile hizmet veren Mersin’in önde gelen lojistik firmalarından olan Okura firmasına 5 adetlik Iveco HI-WAY çekici teslimatı yapılması ile firma bünyesinde bulunan Iveco çekici sayısı 13 adete ulaşmış oldu.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Okura Uluslararası Taşımacılık firması yönetim kurulu başkanı Şükrü Okur ile yönetim kurulu üyeleri Cihan Okur ve Özkan Okur katıldılar. Şükrü Okur yaptığı açıklamada 2013 Yılının Kamyonu Ödülünü alan, Stralis Hi Way’i üstün donanım, ekonomi, konfor, yakın servis ve satış sonrası hizmetleri ile 3 Yıl/450 bin km. garanti şartlarından dolayı tercih etiklerini söyledi.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Okura A.Ş. Firmasının ortaklarının yanı sıra Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç, genel müdür Kurtuluş Saylam, genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç ile ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın katılmışlardır.

Törenin ardından Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç tarafından Şükrü Okur’a günün hatırasına bir plaket verilmiştir.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.