Olgun Çelik "Altın Yıldız" ödülü aldı

Olgun Çelik "Altın Yıldız" ödülü aldı

Olgun Çelik A.Ş Ford Otosan tarafından verilen imalatçı başarı ödüllerinde Altın Yıldız ödülüne layık görüldü.

Otomotiv yan sanayi sektörüne hizmet veren Olgun Çelik A.Ş, ana sanayi sektörünün en önemli oyuncularından Ford Otosan’ın ilk olarak 2011 yılı için verdiği, bu yıl ise 2012 yılı için verdiği imalatçı başarı ödüllerinde Altın Yıldız ödülüne layık görüldü.

Ford Otosan’ın küresel bir oyuncu olarak dünya pazarında büyük başarı kazanmasında ve Türkiye’nin en çok ihracat yapan şirketi olmasında Ford Otosan tedarikçilerinin çok önemli bir yer tuttuğunun belirtildiği ödül töreninde Olgun Çelik A.Ş’ye ödülü Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen tarafından takdim edildi.


01 Mart 2013 tarihinde düzenlenen ödül töreninde, Ford Otosan’ın çeşitli kriterlere göre Türkiye’deki tedarikçilerini değerlendirmesi sonucu verilen ödülü Olgun Çelik A.Ş adına Olgun Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say aldı.

Ford Otosan’ın Altın Yıldız ödülüne ilişkin açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say, bu ödülde Olgun Çelik A.Ş üretim hattında ter döken işçilerden yönetimin en üst kademesindeki kişilere kadar herkesin büyük emeği olduğunu belirterek bu başarının Olgun Çelik A.Ş açısından daha büyük başarılar kazanmak ve küresel arenada daha da büyümek adına motive edici bir gelişme olduğunu belirtti.

Olgun Çelik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Kanbolat ise Olgun Çelik A.Ş’nin 2010 yılında Bilim, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı tarafından Ar-Ge merkezi olarak tanındığını, 2011 yılında Otomotiv Sanayicileri Derneği tarafından en başarılı tedarikçi ödülünü aldığını vurgulayarak 2012 yılı için gelen bu ödülün bir üçleme oluşturduğunu ifade etti.

Bu başarıdan firma adına büyük gurur duyduğunu belirten Kanbolat, Ford Otosan’ın verdiği Altın Yıldız ödülünün ilk defa Ege Bölgesi firmalarından birine verdiğini ifade etti ve bu başarının Ege Bölgesi firmaları adına da çok önemli olduğunu gelişme olduğunu dile getirdi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.