OMSAN, Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

OMSAN, Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

OMSAN, Atlas Lojistik Ödülleri Yarışması’nda; Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri (R2) kategorisinde üst üste 6. kez yılın en başarılı lojistik şirketi seçildi. OMSAN, Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü ile Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü.

Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı, 18 - 20 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Fuarda, Atlas Lojistik Ödülleri de sahiplerini buldu. Ödüle layık görülen firmalar, sektörün medya mensupları ve sivil toplum örgütü yöneticilerinden oluşan bir jürinin titiz değerlendirmeleri sonucu belirlendi.

19 Kasım 2015 Perşembe günü düzenlenen ödül töreninde, küresel ölçekte tedarik zinciri çözümleri oluşturan OMSAN, Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri(R2) kategorisinde üst üste 6. kez yılın en iyi lojistik firması olarak birincilik ödülüne layık görüldü.

OMSAN’a bir ödül de lojistik proje ödülleri kategorisinden geldi. OMSAN, Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteğiyle bir sosyal sorumluluk projesi olarak ağır ticari araçlara yönelik geliştirdiği “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile katıldığı ve üyelerin oylamaları sonucu belirlenen yarışmada Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Sürüş simülatörü ile sürücülerin yetkinliklerinin artırılarak trafik kazalarının ve yük hasarlarının azaltılması, yakıt tasarrufunun sağlanması, sürüş hatalarından kaynaklı araç ve ekipmanlarda meydana gelen yıpranmaların minimal ölçeğe indirilmesi ve karbon salımının azaltılması hedeflenmektedir.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan; Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri (R2) kategorisindeki ödülünü UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin’in, Jüri Özel Ödülünü de Aysberg Basın Yayın Genel Müdürü İlker Altun’un elinden aldı. OMSAN’ın ilk küresel Türk lojistik şirketi olma vizyonu ile hareket ettiğini belirten Küçükertan, ulusal ve uluslararası birçok ödül ile tescillenen başarılarının bugün aldıkları 2 ödül ile bir kez daha takdir edilmesinin kendilerini hep daha iyiyi yapmaya teşvik ettiğini söyledi.

atlas-juri-ozel-odulu-omsan.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.