OMSAN Lojistik 35 Yaşında

OMSAN Lojistik 35 Yaşında

“Lojistikte Yaratıcı Çözüm Ortağınız” sloganıyla 1978 yılından bu yana müşterilerine entegre lojistik hizmetler sunan OMSAN, 35 yılı geride bıraktı.

35. yıl nedeniyle gönderilen basın açıklamasında, 13 Şubat 1978 yılında 15 araçlık bir filo ile lojistik sektöründe hizmet sunmaya başlayan OMSAN'ın, bugün artık; Yıllık 670 bin araç için bitmiş araç lojistiği, 250 milyon litre akaryakıt için karayolu taşıma, 18 bin sefer uluslararası karayolu taşıma, 15 milyon ton çimento, endüstriyel madde ve demir çelik için karayolu taşıma, 9 bin swapbody için demiryolu taşıması, 700 bin palet için depo ve antrepolarda elleçleme, 16 milyon ton yük için liman elleçleme ve denizyolu taşıma hizmetleri ve Dünyanın farklı şehirlerinde ofisleri olan uluslararası bir şirket olduğuna vurgu yapıldı.

Sektörde 35. Yaşını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, OMSAN’ın kurulduğu tarihten bu yana sektörde öncü olma misyonuna uygun bir şekilde hareket ettiğini, Avrupa ve Türkiye’de aldığı ödüllerle tescillenen başarı grafiğini her yıl yukarı taşıdığını belirtti. Küçükertan, bu başarılarından sadece kendileri adına değil, tüm müşterileri ve Türkiye adına da gururlandıklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.