Omsan Lojistik, başarılı tedarikçilerini ödüllendirdi

Omsan Lojistik, başarılı tedarikçilerini ödüllendirdi

İş ortakları ile kurduğu işbirliğini iyileştirmeyi ve geliştirmeyi hedefleyen Omsan, düzenlediği bir tören ile tedarikçilerini ödüllendirdi.

Omsan Lojistik, tedarikçilerini hizmetlerinde dolayı ödüllendirmek ve teşekkür etmek amacıyla Titanic Business Otel’de gerçekleştirdiği törende 10 iş ortağı firmaya başarı ödülü verdi. Ayrıca törende Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan ve Tesisler, Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu, tedarikçiler ile çalışmanın önemini vurgulayan birer konuşma yaptı. 2011 yılında 804 tedarikçisi arasında başarısı ile ilk 10’a girmeyi başaran iş ortaklarını ödüllendiren Omsan Lojistik, tedarikçileri ile birlikte uzmanlaşıp daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor. “Tedarikçilerimiz ile başarıyı yakaladık”
Törenin açılış konuşmasını yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, tedarikçilerinin çözüm ortaklığı ile başarıyı yakaladıklarını belirtti. Küçükertan, “ 2011 yılında ciddi başarılara imza atan tedarikçilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. 2011 yılında iş hedeflerimize ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Bu başarı Omsan’ın ve tedarikçilerinin ortak çalışması sonucu gerçekleşmiştir. 2011 yılı Capital Dergisi “En Değerli 100 marka” araştırmasında Omsan 58. oldu. Capital Dergisi’nin bir diğer araştırmasına olan “500 büyük özel Şirket” araştırmasında ise 229. Sırada yer almıştır. Lojistik sektörünün de en büyük şirketlerinden bir olduğu bir kez daha tescillenmiştir” “2012 Omsan’ın yatırım yılı olacak”
2012 yılında birçok yatırım yapmayı hedeflediklerini belirten Küçükertan, dünyadaki gelişmeleri takip ederek Omsan’ı daha ileriye taşımak istediklerini belirtti. Ayrıca; otomotiv, e-ticaret ve proje taşıcılığı alanlarına da Omsan’ın kalitesini götürmeyi hedeflediklerini ifade eden Küçükertan, Kuzey Avrupave Doğu Avrupa’da satın alma ve şirket kurma gibi yöntemlerle Afrika pazarına girmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Demiryolu ve denizyolu taşımacılığa da yatırım yapacaklarını belirten Küçükertan, yurtiçi bölge müdürlükleri sayısını da 2012’de 8’e çıkarmayı ve Anadolu’daki tüm müşterilerine ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. “Arabam tatilde ile ciddi bir yol aldık”
2010 yılında “Arabam Tatilde” projesi ile çok ciddi bir yol aldıklarını belirten Küçükertan, hizmet sektörüne böyle bir hizmeti sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Küçükertan, “Aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenlerin imdadına koşan bu hizmet, Bodrum'a tatile gideceklerin yanı sıra Antalya ve İzmir çevresine tatile gideceklerin de hizmetine sunuluyor. Türkiye'de bir ilk olan bu hizmet sayesinde İstanbul'dan Bodrum, İstanbul'dan Antalya ve İstanbul'dan İzmir'e uçakla seyahat eden yolcuların araçları Omsan TIR'ı ile götürülmekte, tatillerinin bitiminde aynı şekilde İstanbul'a geri getirilmektedir. “Arabam Tatilde” hizmeti ile yolcuların uçak konforu ile vakit kaybetmeden yolculuk yapmaları, tatilleri boyunca kendi araçlarıyla tatilin keyif içinde geçirilmesi amaçlanıyor. Bu yıl bu hizmeti Dalaman içinde vermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. “Para ile kurulan işbirliği yarar sağlamaz”
Tedarikçileriyle oluşturdukları sinerji sayesinde bu başarıyı yakaladıklarını dile getiren Tesisler, Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu, “Sadece maliyetler göz önüne alınarak kurulan iş birlikleri kısa vadede karlı gibi gözükse de uzun vadede bir yarar sağlamadığı görülecektir. Şirketler için satınalma maliyetleri ne kadar önemli ise, bunu yaparken hizmet zincirinin devamlılığına zarar vermemek ve bunun için güvenilir, devamlılığı olan iş ortakları ile çalışmak en az o kadar önemlidir” diyerek sözlerini tamamladı. Ödül alan tedarikçiler
Tören sonunda ödüle layık görülen tedarikçilerin ödülleri Omsan yetkilileri tarafından verildi. Rolfo Treyler’den Alberto Picco ödülünü Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan alırken Cenk Group adına Serkan Zembilli ödülünü Ergun Arıburnu’ndan aldı. Cemiloğlu Nakliyat adına Mehmet Burç ödülünü Figen Özant’dan, Service1 Ticari Araçlar adına Olgun Hacıalioğlu ödülünü Ufuk Keçecioğlu’ndan, İşmont adına Mehmet Bildirici Anı Dursun’dan, Asist Denizcilik adına Tuncay Kayıkçı ödülünü Ali Tandoğan’dan, Doruk Lojistik adına Levent Olcaydu ödülünü Ercüment Sezer’den, Öntur Nakliyat adına Bahri Güler ödülünü Begün Yıldırım’dan, Sistem Gıda adına Vedat Kurdoğlu ödülünü Ali Rıza Toktaş’dan, TGS Yer Hizmetleri adına Hakan Karahametoğlu ise ödülünü Baybora Tetik’ten aldı. Abdullah Karlıdağ www.tasimacilar.com 28.03.2012/19:50