OMSAN Lojistik Bu Yılda Başarısını Şoförleriyle Paylaştı

OMSAN Lojistik Bu Yılda Başarısını Şoförleriyle Paylaştı

Kartal Titanic Business Hotel’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen OMSAN Lojistik Şoför Ödül Törenin de her yıl olduğu gibi bu yılda OMSAN şoförlerini çeşitli kategorilerde ödül, bröve ve sertifikalarla ödüllendirildi.

Gelenekselleşen tören, OMSAN ailesinin en önemli üyelerinden olan hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20. yılını geride bırakan şoförlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.

OMSAN Lojistik Ödüle Doymuyor

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, yaptığı açılış konuşmasında OMSAN’ın gösterdiği yüksek performans nedeniyle; PETDER (Petrol Sanayi Derneği) tarafından 2004 yılından bu yana nakliyeden sorumlu iş ortağı OMSAN ile birlikte sürdürdüğü “Atık Yağların Yönetimi” projesinin “Avrupa Tedarik Zinciri Mükemmellik Ödülleri” yarışmasında en başarılı ilk beş projeden biri seçildiğini, gösterdiği üstün hizmet performansı nedeniyle TOFAŞ tarafından “Performans Ödülü”ne layık görüldüğünü, TURKCELL’e vermekte olduğu başarılı depolama hizmetleri nedeniyle “Teşekkür Plaketi” aldığını, TOTAL Oil Türkiye’ye verdiği akaryakıt taşımacılığı hizmetlerindeki yüksek emniyet standartları nedeniyle ‘Emniyet Performansı En Yüksek Nakliye Müteahhidi’ ödülünü aldığını, Logitrans 2012 Lojistik Ödülleri’nde “Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörü (R2)” kategorisinde birincilik ödülü kazandığını, Fortune Dergisi’nin “500 Büyük Özel Şirket” araştırmasına göre “Türkiye’nin En Büyük 211. Özel Şirketi” olarak sıralamaya girdiğini, Dünya Lojistik Ödülleri’nde, Karayolu Yük Taşımacılığı kategorisinde birincilik ödülünü kazandığını belirtti.

Küçükertan: ‘OMSAN’ın arkasında başarılı bir ekip var’

Konuşmasını sürdüren Küçükertan şunları kaydetti: ‘sektördeki başarısını birçok defa kanıtlamış olan OMSAN Lojistik’in arkasında başarılı bir ekibin varlığı yadsınamaz. OMSAN ailesinin şoförleri ise bu ekibin en önemli üyeleridir. Bu sebeple bugün, OMSAN ailesinin değerli üyeleri olan şoför arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istedik” diyerek Türkiye’de sayılı firmalarca yapılan anlamlı bir törene imza attı.

Arıburnu: ‘Tören, şoförlerimizin özverilerine karşılık bir şükran sunumudur’

Oldukça duygusal ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ödül töreninde OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan’dan sonra konuşmasını yapması için kürsüye Omsan Lojistik Tesisler, Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu davet edildi. Arıburnu ise: ‘OMSAN Lojistik için bir gurur kaynağı olan sürücü arkadaşlarımızın ödül, bröve ve sertifika törenine hoş geldiniz’ diyerek konuşmasına başladı. Arıburnu, OMSAN Lojistik olarak birçok başarıya imza atıklarını kaydederek, bu başarının altında OMSAN çalışanı şoförlerin yapmış oldukları milyonlarca kilometreye rağmen kaza oranının sektör ortalamasının kat be kat altında olmasına dikkat çekti. Bunun OMSAN Lojistik adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, tören salonunda 571 şoför çalışanına karşılık yalnızca bir grup şoför olduğunu söyledi. Büyük bir kısmının Avrupa ve Türkiye’nin çeşitli yollarında görev başında olduklarını anımsattı. OMSAN Lojistik olarak başarılarını şoför arkadaşları ile de paylaşmak istediklerini söyleyen Ergun Arıburnu, dağıtılacak olan ödüllerin son derece ciddi objektif bir değerlendirme sonucu sahiplerini bulduğunu belirtti. Arıburnu ayrıca konuşmasında düzenlenen törenin, OMSAN Lojistik şoförlerinin özverili çalışmalarına karşılık bir şükran sunumu olduğunu söyledi.

Sezer: ‘Amaç sürücülerimizi motive etmek’

Oto Taşıma Filo Müdürü Ercüment Sezer ise yaptığı değerlendirme şunları aktardı : ‘Bu tören ve organizasyonun amacı, şirketimizin temel unsurlarından olan sürücülerimizi bir şekilde motive etmek ve teşvik etmektir. Özellikle sürücü arkadaşlarımız başta olmak üzere çalışan sirkülâsyonunun çok yoğun olduğu sektörümüzde, şirketimizdeki çalışma sürelerini değerlendirdiğimizde sektör ortalamasının çok çok üstünde olduğu bir gerçektir. Bu yaklaşımla baktığımız zaman yapılan bu töreninin şirketimiz çalışanlarına ve özellikle sürücü arkadaşlarımıza ne kadar değer verdiğinin somut göstergesidir’ dedi.

Tören, OMSAN şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi. Alev ARSLAN


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


border='0'>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum