OMSAN Lojistik İlk 9 Aylık Hedefine Ulaştı

OMSAN Lojistik İlk 9 Aylık Hedefine Ulaştı

Sektörün önde gelen firmalarından OMSAN Lojistik, 35 yıllık deneyimi ile 2013 yılına yönelik olarak finansal ve operasyonel iş anlamında ilk 9 aylık hedefine ulaşmayı başardı.

OMSAN Lojistik, 2013 yılı içerisinde öngördüğü İç Anadolu ve Ege Bölgesi yapılanmalarına Karadeniz ve Akdeniz Bölge Müdürlüklerini de ekleyerek, Türkiye’nin tüm bölgelerinde rekabetçi fiyatlarla yüksek standartlarda lojistik hizmet sağlama hedefine bir adım daha yaklaştı.

ÜNYECEM 1 denizyolu taşımacılığında OMSAN’ı ileriye taşıyacak

Denizyolu taşımacılığı kapsamında sunduğu hizmet kapasitesini artırmayı önemli hedefleri arasında sayan OMSAN, bu doğrultuda mevcut Fortune Express adlı kuru yük gemisine ilaveten 4.510 DWT kapasiteli, pnömatik tahliye sistemine haiz ilk Türk bayraklı çimento gemisi olan ÜNYECEM 1’i filosuna kattı.

180 adet konteyner yatırım ile büyüyen demiryolu filosu

Demiryolu taşımacılığının hem çevre dostu hem de ekonomik bir ulaşım modu olmasından hareketle bu taşımacılık alanında da hayata geçirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren OMSAN; 2013 yılı içerisinde 180 adet konteyner yatırımı gerçekleştirerek demiryolu filosunu büyüttü.

70.000 m²’den 203.000 m²’ye çıkan depolama kapasitesi

Yılın ilk ayında 11.300 m²’lik yeni bir depoyu müşterilerinin hizmetine açan OMSAN, bu depodan sektöründe öncü şirketlere depolama hizmeti vermeye başladı. Son 2 yıl içerisinde depolama kapasitesini 70.000 m²’den 203.000 m²’ye çıkaran OMSAN, müşterilerine sunduğu depolama hizmetlerini geliştirmek amacıyla teknolojik yatırımlara da ağırlık verdi. OMSAN, bu doğrultuda ileri teknoloji otomasyon sistemlerini hayata geçirerek depolama ve dağıtım yetkinliğini artırdı.

‘OMSAN Türkiye için değer yaratmaya devam edecek’

OMSAN’ın bugün itibari ile gelmiş olduğu başarılı konumdan ve yatırım hedeflerine ulaşmış olmalarından ötürü gurur duyduklarını ifade eden OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman KÜÇÜKERTAN, OMSAN’ın her geçen yıl küresel bir şirket olma vizyonuna hızla yaklaştığını ve Türkiye için değer yaratmaya devam edeceğini belirtti.

www.tasimacilar.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.