OMSAN, tecrübeli ve başarılı şöforlerini ödüllendirdi

OMSAN, tecrübeli ve başarılı şöforlerini ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, düzenlediği bir törenle 2011 yılında hem hizmetlerinde başarılı olan hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20. yılını geride bırakan şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarını verdi.

OMSAN Lojistik, Kartal’daki Titanic Business Hotel İstanbul-Asia’da düzenlediği bir törenle 25 şoförüne ödül, bröve ve sertifikalarını verdi. Tören, OMSAN hem hizmetlerinde başarı gösteren hem de hizmet yıllarının 10, 15 ve 20 yılını geride bırakan şoförlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.


“Bir şirketin başarısı o şirketin ekip başarısına bağlıdır” diyerek sözlerine başlayan OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan sözlerini şöyle sürdürdü: “OMSAN, sürekli gelişim ve verimlilik hedefi doğrultusunda çalışan eğitimlerine büyük önem veren bir şirkettir. OMSAN’da bireysel gelişim, yüksek performans ve başarı için çalışanlarımıza her türlü olanak yaratılmakta ve pozisyonlarla ilgili sürekli eğitim verilmektedir. Bu eğitimler temel iş becerilerinden, lider yönetici geliştirme eğitimlerine kadar geniş bir yelpaze oluşturmakta, kişilerin bireysel gelişim ihtiyaçları ve kariyer planları doğrultusunda şekillendirilmektedir”


“OMSAN’ın başarısının arkasında şoförler var”
OMSAN’ın gösterdiği yüksek performans nedeniyle; Capital Dergisi’nin “En Değerli 100 Marka” araştırmasında 58. sırada yer alarak lojistik sektörünün en değerli markası seçildiğini, Capital Dergisi’nin “500 Büyük Özel Şirket” araştırmasında 261. sırada yer alarak lojistik sektöründeki en büyük şirketlerden biri olduğunu, Fortune Dergisi’nin 500 büyük özel şirketi belirlediği “Fortune Türkiye 500” araştırmasında 229. sırada yer alarak, lojistik sektöründeki en büyük şirketlerden biri olduğunu, 5. Logitrans Transport ve Lojistik Fuarı’nda “Uluslararası Lojistik İşletmecileri” dalında birincilik ödülüne layık görüldüğünü, Arabam Tatilde hizmeti ile Turkish Time dergisi tarafından 2011 yılının en inovatif lojistik şirketi seçildiğini belirten Küçükertan, bu başarılarının arkasında OMSAN şoförlerinin payının yüksek olduğunu ifade etti. Küçükertan, görevlerini büyük bir özveri, sabır ve titizlikle sürdüren OMSAN şoförlerine teşekkür ettiğini belirterek sözlerini tamamladı.


“OMSAN insan gücüne ciddi yatırımlar yapıyor”
İnsan kaynağını etkin bir biçimde kullanmak için gerekli yatırımların yapılması gerektiğini vurgulayan OMSAN Tesisler Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu, OMSAN’ın söfor başına 60 saatlik bir eğitim verdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “OMSAN Lojistik çalışanlarına verdiği eğitimler ile insan gücüne ciddi yatırımlar yapıyor. Bu ödüller 731 soför arasından en başarılı 25 arkadaşımız dereceye girebildi. OMSAN’ın söforleri müşteri memnuniyeti ve uluslararası kurallar riayet etme anlamında her zaman şirketin gurur kaynağı olmuşlardır. Bu törende ödül alan, almayan tüm soförlerimize gösterdikleri yüksek performanstan dolayı teşekkür ediyorum.” Tecrübeli ve başarılı soförler ödüllendirildi
OMSAN Lojistik’in başarısı için 28 yıldır hizmet veren Lider Şoför Metin Taylan, 21 yıldır hizmet veren Cemali Akbaş, 15 yılını dolduran soförlerden Ömer Korkmaz, Engin Azapoğlu ve Hasan Karakoç, 10 yılını dolduran şoförlerden Gökhan Şen, Sunay Yaman, Ekrem Savur, Hüsnü Osmanoğlu sertifika ve bröve ile ödüllendirildi. Yakıt tüketimi, yıl içinde yapılan kilometre ve tonajlar, şoför kusurlu trafik kazaları ve cezaları, ihtarlar ve uyarılar, hizmet kıdem süreleri ve yol kontrol sonuçları gibi kriterler göz önünde bulunarak yapılan değerlendirmede Tenteli Filo Şoförü Gökhan Şen ve Oto Taşıma Filo şoförü Mustafa Yılmaz 2011 yılının en başarılı şoförleri seçildiler.Sertifika, bröve ve LCD televizyon ile ödüllendirilen şoförlere ödülleri OMSAN Genel Müdürü Osman Küçükertan tarafından takdim edildi. 2011 yılının en başarılı 2. soförleri ise Selahattin Şeref ve Celil Varış olurken ödüllerini OMSAN Tesisler Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu’ndan aldılar. 3. en iyi şoförler ise Metin Taylan ve Adil Günay oldu. Spot olarak farklı yol ve güzergahlarda yapılan kontrollerde tüm kullarlara riayet eden şöforlerden Hasan Narman ve Necmi Gediklioğlu’da sertifika ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Tören, OMSAN şoförlerine ödül, bröve ve sertifikalarının verilmesinin ardından sona erdi. Abdullah Karlıdağ www.tasimacilar.com 21.06.2012/19:06