OMSAN’a “İnsana Saygı” Ödülü

OMSAN’a “İnsana Saygı” Ödülü

İnsan kaynakları sitesi Kariyer.net tarafından her yıl düzenli olarak verilmekte olan İnsana Saygı Ödülleri, 13 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde sahiplerini buldu.

Bu yıl düzenlenen törende Omsan Lojistik, “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.”

Ödüller, 13-14 Şubat 2013 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin ilk gününde düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi. İnsana Saygı Ödülleri, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, en çok istihdam yapan ve en çok başvuru alan firmalara veriliyor. Kariyer.net tarafından yapılan değerlendirmeye göre Omsan Lojistik “İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü. Omsan’ın ödülünü, İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge Baykurt Özkes aldı.


Omsan’ın insana verdiği değerin ödüllendirilmesinden mutlu olduklarını ifade eden Özkes, Omsan’ın en değerli varlığının insan olduğunu esas alan İnsan Kaynakları Politikaları gereği hem çalışanlarıyla hem de aralarına katılmak üzere başvuruda bulunan adaylarla daha hızlı ve etkin iletişim kurmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum