Opet’in 915. istasyonu Etimesgut Mehmetçik vakfı

Opet’in 915. istasyonu Etimesgut Mehmetçik vakfı

OPET’in Türkiye genelindeki 915’inci, Ankara’daki 58’inci istasyonu Mehmetçik Vakfı Etimesgut hizmete girdi.

Mehmetçik Vakfı Etimesgut İstasyonu, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ürünlerle buluşturmayı hedefliyor.

Ankara’da ilk, Türkiye genelinde ise 6’ncı Mehmetçik Vakfı Akaryakıt İstasyonu, 28 Şubat Perşembe günü düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı. Törene Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Salih Güloğlu, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve OPET Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Özçetin’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Ankara Etimesgut’ta hizmete giren istasyonun açılışında konuşan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk; sektörün 7 yıldır üst üste müşteri memnuniyetindeki lideri OPET’in, açtığı yeni istasyonlar ile bayi ağını yaygınlaştırarak, Türkiye genelindeki üstün hizmet ve kalite anlayışı doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. OPET Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Ankara’daki bu ilk Mehmetçik Vakfı istasyonunun da diğerleri kadar başarılı olacağına inandığını belirtti.


TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Salih Güloğlu ise TSK Mehmetçik Vakfına ait şirketlerin her zaman belirli bir kalitenin üzerinde işlere imza attığına dikkat çekti. İstanbul’da bulunan beş akaryakıt istasyonunun da kaliteden ödün vermeden hizmet verdiğini ifade eden Güloğlu, “Bunun doğal sonucu olarak her akaryakıt istasyonumuz, vatandaşlarımızın olağanüstü ilgisi ile karşılaşmaktadır. Umuyorum ve diliyorum ki Ankara’daki bu ilk akaryakıt istasyonumuz da aynı ivmeyi yakalayacaktır” diye konuştu. Tören açılış kurdelesinin kesiminin ardından sona erdi.


Ankara Eskişehir Karayolu Dumlupınar Bulvarı üzerinde bulunan, 2 LPG ve 4 akaryakıt olmak üzere 6 adadan oluşan istasyonun, OPET’in müşteri memnuniyeti odaklı “kusursuz hizmet” anlayışı ile tüketicileri üstün performanslı ürünlerle buluşturacağı ifade edildi.

Ayrıca istasyonda ULTRA FORCE ve ECO FORCE satışının yanı sıra, 7 gün 24 saat hizmet veren OPET Fullmarketin de yer alacağı belirtildi. OPET’in Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki modern ve hijyenik tuvaletleri de istasyonda müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kapsamında hizmet verecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.