OPET’in ‘Kusursuz Hizmet’ine The Loyalty Awards’tan ödül

OPET’in ‘Kusursuz Hizmet’ine The Loyalty Awards’tan ödül

Müşteri memnuniyeti çalışmalarıyla çeşitli ülkelerden başvuru yapan 130 şirket arasında kendi kategorisinde finale kalan OPET, “Kusursuz Hizmet” programıyla İngiltere’den ödül aldı.

Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’ne göre 6 yıldır akaryakıt sektörünün en beğenilen markası seçilen OPET, 2011 yılında başlayan “Kusursuza Yolculuk” konseptiyle İngiltere’den ödül aldı. OPET, “Kusursuz Hizmet” programıyla, İngiltere’nin en prestijli ödül organizasyonlarından The Loyalty Awards’ta Sadakat Programı Kapsamında En İyi Müşteri Hizmetleri (Best Customer Service in a Loyalty Programme) kategorisinde birincilik ödülüne layık bulundu. OPET, çeşitli ülkelerden başvuru yapan 130 şirket arasından, kendi kategorisinde finale kalan dünyanın en büyük şirketlerini geride bırakarak bu ödülün sahibi oldu. “Kusursuz Hizmet”
Yeni nesil müşteri memnuniyetindeki iddiasını “Kusursuza Yolculuk” sloganı ile duyuran OPET, çağrı merkezi hizmetleri, istasyon hizmetleri ve online hizmetlerden oluşan koşulsuz memnuniyet anlayışı ile sektöründe fark yaratıyor. OPET Çağrı Merkezi, 444 OPET (6738) hattında 7/24 hizmet sunarak tüm çağrıları titizlikle değerlendiriyor ve eksiksiz teknik altyapısı ile tüm müşteriler için çözüm üretiyor. Müşterilerinin aldığı hizmetten memnun kalıp kalmadığını öğrenip, görüş ve yorumlarını kayıt altına alıyor. OPET’in tüm istasyonları; ürün ve hizmet kalitesi, istasyon düzeni, güler yüzlü ve güvenilir bir ortam sunulması, tuvaletlerin temizliği, engelliler için hazırlanan düzenekler ile bir standarda sahip. OPET bu standartı korumak ve daha da yükseltmek için sürekli denetimler gerçekleştiriyor. Tüm bayi ağına ve çalışanlara düzenli olarak satış ve hizmet kalitesi odaklı eğitimler veriliyor. www.tasimacilar.com 25.06.2012 / 15:44