“OPET’se Fark Eder…”

“OPET’se Fark Eder…”

OPET, 15 yıl aradan sonra yeniden işbirliği yaptığı Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı reklam filmi serisine başlıyor

OPET, yeni reklam filminde, sektörde rakiplerinden ayrılan güçlü ve farklı özelliklerini vurgulayan yeni bir sloganla tüketicinin karşısına çıkıyor. OPET’in 20 yıldan bu yana devam eden Temiz Tuvalet Kampanyası kapsamındaki temiz ve hijyenik tuvaletleri, zengin ürün çeşitliliği sunan ve tüketici ihtiyaçlarına göre oluşturulan Ultramarket’leri, kadın akaryakıt satış görevlisi istihdamı yaratan “Kadın Gücü Projesi” gibi öne çıkan özellikleri ‘’OPET’se fark eder’’ sloganıyla izleyiciyle buluşuyor. Reklam filmi serisi devamında, OPET’in üstün hizmet anlayışı kapsamında sunduğu ürün, hizmet ve sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerini de içerecek.

Reklam filminde, OPET’in marka yüzü olan Cem Yılmaz’ı OPET olmaya öykünen ve bir taraftan da OPET’i kendine rakip gören Farketmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez rolünde izliyoruz. Faruk Etmez ve istasyonundaki yegane çalışanı Necmi, OPET’in diğer akaryakıt markalarından farkını izleyiciyle birlikte keşfediyor. OPET’teki tüm gelişmeleri ilgiyle ve hatta uzağı gören teleskopuyla takip eden ikili, Farketmez Petrol’ün hizmet anlayışı ve tüm eksikliklerine rağmen sektörde değişim ve yeniliğin öncüsü olan OPET’e meydan okumayı da ihmal etmiyor.

Farketmez Petrol’ün sahibi Faruk Etmez ve Necmi’nin maceralarını sektöre gönderme yaparak esprili bir dille anlatan reklam filmlerinin senaristliğini ve yönetmenliğini Cem Yılmaz gerçekleştirdi.

 

1597399241_opet____3_.jpg

1597399290_opet____4_.jpg

1597399293_opet____1_.jpg

1597399298_opet____6_.jpg

1597399345_opet____13_.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.