Ordu Büyükşehir Belediyesinden Özulaş’a ziyaret ..

Ordu Büyükşehir Belediyesinden Özulaş’a ziyaret ..

Ordu Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Özgür Dayı, Özulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel OVACIK ile Genel Müdür İsmail Yolcu’yu ziyaret ederek kent içi toplu taşıma ile alakalı görüş alış verişinde bulundu.

Ordu Toplu Taşıma Daire Başkanı Özgür DAYI;, Ordu’da toplu ulaşım hizmetlerinde ‘’değişim ve dönüşüm’’ için yeni bir model üzerinde çalışmalar başlattıklarını, Ordunun merkez ilçesi Altınordu da hizmet veren düşük kapasiteli 330 Dolmuş/Minibüs işletmecileri ile yeni bir proje üzerinde çalışma yapacaklarını ve Toplu ulaşım konusunda uzman ve eski Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İETT bürokratı, Sakarya’da benzer bir toplu ulaşım dönüşüm projesi yapmış olan Özulaş A.Ş. Genel Müdürü İsmail Yolcu’nun bilgi ve deneyimlerinden faydalanacaklarını söyledi.

Ziyaret için memnuniyetini belirten Genel Müdür İsmail Yolcu, ulaşım hizmetlerinde değişim ve dönüşümün şart olduğunu, kardeşimiz olan Özgür Dayı’nın Ordu Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı olarak çalışmalarına destek olacağız ve her türlü katkıyı sağlayacağız. Ordu’da yapılması planlanan ve birçok il’e örnek olacak yeni projenin hayırlı olmasını dilerim dedi.

ozgur-dayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum