Ortak Akıl Birliği adayı Serdar Keskin kazandı

Ortak Akıl Birliği adayı Serdar Keskin kazandı

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD) 28 Şubat Cumartesi günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Ortak Akıl Birliği’nin adayı Serdar Keskin İGMD’nin yeni başkanı seçildi.

. Serdar Keskin’in başkanlığında iki yıl boyunca görev yapacak olan İGMD yönetim kurulunda yer alan isimler ise Mümin Günler,  Nizamettin Ağar, Recai Karakazancı, Mehmet Memiş Yılmazer, Ali Kemal Yazar, Mustafa Sezen, Turgay Özveren oldu. Yönetimde ayrıca gümrük müşavir yardımcıları olarak da Kutluhan Tanısalı, Zeynel Tutar ve Hasan Hüseyin Ercan yer aldı.

 

Beş grubun yarıştığı seçimleri Serdar Keskin 339 oyla kazanırken diğer adaylar Esen Yağcı 274, Ersel Yüksek 177, Akif Parlatan 78 ve Turgay Davaz 46 oy aldılar. Seçimlerin centilmence geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten yeni başkan Serdar Keskin “İGMD’nin iki dönemdir yönetiminde olan Ortak Akıl Birliği’nin üçüncü kez meslektaşlarımızın güvenoylarını almış olması benim ve yönetim kurulum için büyük bir onur ve gurur olmuştur.

Ülkemizin dış ticaret işlemlerinin %45’ne yakınını gerçekleştiren ve milyonlarca beyannamede emeği olan üyelerimizin ülke ekonomisine önemli katkıları bulunmakta. Böylesine büyük bir camiayı temsil etme yetkisini bana veren, buraya gelip oy kullanan meslektaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.  

 

serdar-keskin-igmd.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.