Osman Kurt 10 MAN daha aldı

Osman Kurt 10 MAN daha aldı

Akdeniz Bölgesi’nin öncü firmalarından Osman Kurt Nakliyat, 2015’e 10 yeni MAN çekici satın alarak daha iddialı girdi. Mermer ve taş ocağı taşımacılığı yapan Osman Kurt Nakliyat kapasitesini ayda 60 bin tona yükseltti

Antalya ve Burdur başta olmak üzere, yoğun olarak Akdeniz Bölgesi’nde mermer ve taş ocağı taşımacılığı yapan Osman Kurt Nakliyat, 10 adet MAN çekici satın aldı. Bu yatırımla filosunu 35 adet araca yükselten firma sahibi Osman Kurt, MAN TGS serisi araçlardan çok iyi verim aldıklarını belirterek, ‘’ Taş ocaklarındaki  performansı, şasi yapısı, üstün sürüş ve kabin konforu nedeni ile MAN TGS 18.400 araç almaya karar verdik’’ dedi.

Son yıllarda istikrarlı bir büyüme hızı yakalayan Osman Kurt Nakliyat, son yatırımıyla aylık taşıma kapasitesini ayda 60.000 ton’a çıkardı. Teslimat töreninde Osman Kurt Nakliyat sahibi ve Genel Müdürü Osman Kurt, MAN Bayi ANTOTO Kamyon Satış Müdürü Mert Taşkıner,  MAN Kamyon Satış Koordinatörü Özgür Özdil ve Osman Kurt Nakliyat çalışanları hazır bulundu.

Orijinalde yüzde 38’e varan indirim çok etkili oldu

Bölge Koordinatörü Özgür Özdil, MAN’ın yıllardır sektöre öncülük ettiğini vurgulayarak,“Orijinal yedek parçada yüzde 38’e varan sürekli indirim kararımız çok etkili oldu. MAN’ın çok iyi bilinen dayanıklılık, yüksek kalite standardı, düşük işletme maliyetleri ve yakıt tasarrufunun yanında orijinal yedek parçada aldığı cesur indirim kararı rakipleriyle arasında büyük fark yarattı. Yatırımcılar da bunu çok iyi değerlendiriyor“ diye konuştu. 

 

 

man-osman-kurt2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.