Otobüsçülerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Otobüsçülerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında Otobüsçülerin ve Turizm firmaları temsilcilerinin katıldığı toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odasında Otobüsçülerin ve Turizm firmaları temsilcilerinin katıldığı toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Hopa TSO toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Ulaşım ve Turizm konularında sektörlerin sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıda özellikle Sarp ve Gürcü Gümrüklerinde otobüsçülerin yaşadığı sorunlar ve Gürcistan parklarında mağdur kalınan haksız uygulamaların sektöre olan olumsuz etkileri değerlendirildi.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ve Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu tarafından koordine edilen toplantıda iki başkanda yaşanan sorunların çözümü noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hareket edileceğinin altını çizdiler. 50 ye yakın sektör temsilcisinin hazır bulunduğu toplantıda tüm katılımcılar yaşanan sorunlarla ilgili yaşadıkları sıkıntılarını ve çözüm önerilerini ifade ettiler. Özellikle Bölge Ticaret Odalarının kendi üyeleri üzerinden otobüsçülerin sorunlarına sahip çıkması için birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu ve görüşmeler sonunda alınan kararlarda;

  1. İlçemizde bulunan 2. Tır parkının Otobüs parkına çevrilerek sıra sisteminin getirilmesine,
  2. Gürcü ve Türk Gümrüğünde işlemlerin daha hızlı hale getirilmesi için yetkililerle toplantı yapılmasına,
  3. Yasalar çerçevesinde turizm ve ekonomiye katkıda bulunulmasının görev edinilmesi kararları alındı
     

 Toplantının sonunda alınan karalar neticesinde gerekli çalışmaların başlatılarak sürecin yakından takip edileceği Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Artvin Otobüsçüler Derneği Başkanı İrfan Topaloğlu tarafından ifade edilerek tüm katılımcılara teşekkür edildi. 

Hayati Akbaş / Hopa

1-hopa-otobusculer.jpg

2-hopa-otobusculer.jpg

3-hopa-otobusculer.jpg

hopa-otobusculer.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum