Otokar, 2013’e yeni treyler bayisi ile güçlenerek giriş yaptı

Otokar, 2013’e yeni treyler bayisi ile güçlenerek giriş yaptı

Treyler konusunda Türkiye’nin en etkin bayi ağına sahip Otokar, 50. yılında bu alanda büyümeye devam ediyor.

1997 yılından bu yana faaliyet gösteren Uğur Koçak Treyler Motorlu Araçlar, Otokar’ın treyler ve semi treyler alanında Bursa, Balıkesir ve Yalova yetkili bayisi olarak hizmet verecek.

Otokar, kuruluşunun 50. yılını kutladığı 2013’te bayi ağını genişletmeye devam ediyor. Otokar, bu başarısında arkasına aldığı etkin bayi ağına 2013 yılı ile birlikte bir yenisini daha ekleyerek merhaba diyor.

1997 yılından bu yana Bursa Karacabey’de faaliyet gösteren Uğur Koçak Treyler Motorlu Araçlar, Otokar bayileri arasına katıldı. Otokar fabrikasında imzalanan bayilik anlaşması için yeni bayi yetkilileri Uğur Koçak ve Olcay Çalgın, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler bir araya geldiler.


Konusunda uzman 15 çalışanı ile Bursa, Balıkesir ve Bandırma sapağındaki 25 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni bayi, Otokar’ın Bursa, Balıkesir ve Yalova yetkili bayisi olarak treyler ve semi treyler tipi araçlarının satışını üstlenecek.

İş alanlarında iddialı iki firmanın, sektörde güçlerini birleştirerek yürüme kararlarını imzaya döktükleri ve Otokar Arifiye fabrika tesislerinde gerçekleştirilen törende; Otokar gibi köklü ve başarılı bir firmanın yetkili bayisi olmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren bayi sahibi Uğur Koçak, treyler ve semi treyler yetkili bayiliği ile birlikte tüm nakliye firmalarının ihtiyaçlarını karşılamayı istediklerini belirtti.

İmza töreni vesilesiyle fabrikayı daha detaylı inceleme şansını yakalamasının, yüksek teknolojinin kullanımına imkan veren makine parkının genişliği ile göz kamaştıran üretim tesisleri; konusunda deneyimli kadrosu ve gerek ülke gereksinimlerini, gerekse de dünyadaki teknolojik gelişimleri zamanında ve etkin şekilde takip ederek ürünlere ve çalışmalarına yön veren Türkiyenin sanayi alanındaki ilklerine imza atarak kurduğu Ar-Ge merkezi ve ekibinin çalışmaları; müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümleri ulaştırmaya odaklanmış satış sonrası koordinasyon merkezini incelemelerinin kendilerini çok heyecanlandırdığını ve aynı zamanda böyle büyük bir organizasyonda yer almanın kendilerini gururlandırdıklarını belirten Koçak, Otokar ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ise “Türkiye’nin en etkin treyler bayi ağına, çok önemli bir aile ferdi daha katıldı. Yeni bayiimizden beklentimiz yüksek. Sahip oldukları yetkinlik ve tecrübe ile beklentilerimizi eksiksiz karşılayacaklarını düşündüğümüz Uğur Koçak’a çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.