Otokar, bayileri  arasına bir yenisi daha ekledi

Otokar, bayileri arasına bir yenisi daha ekledi

Ürettiği otobüsleriyle Türkiye dahil 50 ülkede modern toplu taşımaya yön veren Otokar, etkin bayi ağını genişletmeye devam ediyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki etkin bayi ağını genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Sahip olduğu Ar-Ge merkezi ile kullanıcı beklenti ve isteklerine uygun araçlar geliştirerek dayanıklılığı, güvenliği ve ekonomiyi bir arada sunan; Türkiye, Fransa, İtalya, İspanya ve Almanya başta olmak üzere geliştirdiği araçlarla 50 ülkede milyonlarca yolcu taşıyan Otokar'ın Ankara'daki yeni otobüs bayisi Cansın Motorlu Araçlar oldu.

Ticari araç sektöründe 15 yılı aşkın tecrübesi ile Ali Can Ünal tarafından kurulan, Emre Can Ünal ve Salihcan Ünal’ın yöneticileri arasında yer aldığı Cansın Motorlu Araçlar'ın açılış töreni Otokar Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı'nın ve Otokar yöneticilerinin katılımıyla Çankaya'da gerçekleşti.

Otokar gibi köklü, birçok alanda öncü bir kurumun bayisi olmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Cansın Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Ünal; "Babamız Ahmet Ünal'ın 1986 yılında personel taşımacılığı ile başlayıp, ticari araç alım satımı ile devam ettirdiği çalışmalarını ikinci kuşak olarak daha ileriye taşımak için devraldık. Vizyonumuz araç satmanın çok ötesinde. Odağımızda müşteri beklentilerini alıp, Otokar'ın geniş ürün yelpazesiyle, Ankara’da ve bölgedeki müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üreteceğiz. Otomotiv, turizm ve servis alanında şirketimize güç verecek yeni iş birliğimizin her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını diliyorum. Alanında uzman ve deneyimli satış kadromuz, müşteri odaklı kusursuz hizmet anlayışımız ile tüm beklentileri karşılayıp önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

cansin-bayi-acilisi-otokar-ankara.jpg

 

otokar-cansin-bayi-acilisi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.