Otokar Çalışanlarının Çocuklarına Sünnet Şöleni Düzenledi

Otokar Çalışanlarının Çocuklarına Sünnet Şöleni Düzenledi

Otokar, 50. kuruluş yılı kapsamında Sakarya fabrikasında, çalışanlarının çocuklarına bir sünnet şöleni düzenledi. 178 çocuğun yer aldığı sünnet şölenine aileleri ile birlikte 585 kişi katıldı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 50. yıl kutlamaları kapsamında çalışanlarının çocuklarına bir sünnet şöleni düzenledi. Otokar Sakarya üretim tesislerinde düzenlenen şölene 174 çocuk ve 585 kişi katıldı.

Sünnet çocuklarının ve ailelerinin evlerinden konvoy ile alındığı şölende fabrikada çocuklara yönelik eğlenceler düzenlendi. Şölende konuşma ve hediye töreninin ardından ise sünnet çocukları ve aileler birlikte yemek yedi.

Çocuklarımız için unutulmaz bir gün olsun’

Düzenlenen şölende konuşma yapan Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, “50 yıldır Türkiye’de ve dünyada milyonlarca kişinin hayatına etki ediyor, onları en iyi şekilde taşımak ve ulaştırmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Birlikte üretiyor, birçok başarılı işe imzamızı atıyoruz. Alanında lider ve öncü olan şirketimiz bu konumuna siz Otokarlıların emekleri ve katkıları ile ulaştı. Şirketimizi bu noktaya taşıdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün ailecek toplanmışken, özveri gösteren ve daima yanımızda olan gizli kahramanlara da tüm Otokar çalışanları adına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kıymetli eşlere ve ailelere bizlere verdikleri destek için müteşekkiriz. Şirketimiz hepimizin hayatına unutulmaz hatıralar, güzel anlar ekliyor. Çocuklarımızın da hafızalarında yer edinecek bu özel günlerinde yanlarında olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugünün çocuklarımız için de daima iyi anılarla hatırlayacakları unutulmaz bir gün olmasını umut ediyorum.” dedi.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.