Otokar, geniş ürün gamıyla Kent Expo 2014’te

Otokar, geniş ürün gamıyla Kent Expo 2014’te

Otokar, İzmir’de gerçekleştirilen Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı Kent Expo 2014’e katılıyor. Otokar standında, Sultan City, Doruk LE, Atlas ve Sultan Comfort modelleri sergileniyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 16-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Kent Expo 2014 Fuarı’nda yerini aldı. Müşteri ve yolcuların ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek, araçlarını bu doğrultuda mükemmelleştiren Otokar, Türkiye ve dünyada her gün milyonlarca insanı taşıyor. Ar-Ge’ye sürekli yatırım yapan ve cirosunun yüzde 4’ünden fazlasını Ar-Ge’ye ayıran Otokar, Türkiye’de son dört yılın otobüs pazarı lideri olmasının yanı sıra Avrupa’nın önde gelen otobüs pazarlarının da önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Kent Expo 2014’te, Otokar’ın toplu taşımadaki gücünü ortaya koyduğunu belirten Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, “Kent Expo Fuarı sayesinde bu yıl da yerel yöneticiler ve yerel yönetimlerle bir araya gelme fırsatı yakaladık. Otokar olarak Gaziantep’ten, Denizli’ye, Samsun’a kadar pek çok ilde otobüslerimizle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. İstanbul ve İzmir gibi ülkemizin önemli illerinde ürünlerimizin yoğun bir şekilde kullanılması, bu fuar özelinde de bizim en büyük referansımız” dedi.

Sultan City: Şehir içi toplu taşımacılığında yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile avantajlar sağlayan Sultan City, modern görünüşü, iç ferahlığı, üstün yol tutuşu ve çevreciliği ile hayranlık uyandırıyor. Sultan City'nin düz arka zemini, engelli yolcu taşımacılığına olanak veriyor.

Doruk LE: Otokar’ın alçak taban girişli otobüsü Doruk LE, Türkiye’nin en çok satılan 9 metrelik aracı. Dayanıklılık ve düşük işletme maliyetleri ile dikkat çeken Doruk LE, yüksek yolcu taşıma kapasitesine sahip.

Atlas: Türkiye şartlarına, koşullarına ve hafif kamyon segmentindeki müşteri beklentilerine uygun olarak Otokar tarafından geliştirilen Otokar Atlas, yüksek yük taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ve Otokar markasının verdiği güvenle hafif kamyon segmentinde konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa ve uzun olmak üzere iki farklı versiyon ile satışa sunulan Otokar Atlas, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretiliyor ve segmentinin en yüksek yük taşıma kapasitesine sahip. Sağlam ve dayanıklı şasi yapısı ve makas sistemi ile kullanıcılara yüksek istiap haddi de sağlayan hafif kamyon, Cummins Commonrail Turbo Intercooler Dizel Euro 5 motora sahipken ABS fren sistemi, yardımcı fren ve havalı park freni ile de üst düzey bir güvenlik sunuyor.

Sultan Comfort: Sultan Comfort, konfor ve ekonomiyi bir arada sunuyor. 27 kişilik yolcu kapasiteli araç, iç ve dış tasarımıyla da göz dolduruyor. 140 BG motoruyla her türlü yol koşulunda üstün çekiş performansıyla gücüne güç katan Sultan Comfort, ABS fren sistemi ve ön arka disk frenleriyle şehiriçi trafiğinin ani dur-kalkları sırasında güvenli yolculuk sunuyor.

 

otokar-doruk-le.jpgotokar-atlas.jpgotokat-sultan-city.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum