Otokar Sapanca’da bayileriyle buluştu

Otokar Sapanca’da bayileriyle buluştu

Otokar 50’nci yılını Türkiye’deki tüm otobüs bayileriyle birlikte Sapanca’da kutladı. 2012 yılının değerlendirildiği 2013 yılı beklentilerinin paylaşıldığı toplantıda 3 bayi de yaptıkları satışlarla plaket almaya hak kazandı.

Türkiye’deki tüm otobüs bayileriyle bir araya gelen Otokar, 50’nci yılını coşkuyla kutladı. Sapanca Güral Otel’de gerçekleşen toplantıya Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Kemal Tokatlı ve Pazarlama Müdürü Tarkan Burak katıldı.

2012 yılının değerlendirildiği, 2013 yılı hedef ve planların paylaşıldığı toplantıda en çok satış yapan ilk üç bayiye plaketleri takdim edildi. 2012 yılı otobüs satışları Türkiye birincisi Çavuşoğlu Otomotiv olurken 2’incilik ödülünü Atalay Otomotiv, 3’üncülük ödülünü de Örnek Otomotiv aldı.

2012 satışları Otokar’ın yüzünü güldürdü

2012 yılında otobüs pazarında en çok satış yapan firma olduklarını söyleyen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, 3’üncü kez Pazar lideri olduklarını belirtti.

Bayilerin liderlikteki katkılarına da değinen Akgül, “3 yıldır 25 kişi ve üzeri yolcu taşımacılığı otobüs satışlarında lider konumdayız. Bu yıl da liderliğimizi koruduk. Otobüs satışlarımız geçen yıla oranla arttı. 2012’nin bizim için en sevindirici olayı ise İETT’den toplamda 750 adetlik araç siparişi almak oldu. 3 ihaleyi kazanarak aldığımız bu siparişlerin ilk 250 adetlik bölümünü teslim etmeye başladık, bu otobüsler geçtiğimiz günlerde İstanbul trafiğinde hizmete ve yolcu taşımaya başladı. Bugüne kadar pazarda Otokar markasına olan güvenin ve beğeninin oluşmasında bayilerimizin büyük rolü var ” dedi ve 2013 yılında da bayileriyle birlikte büyük başarılara imza ataklarını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.