Otokar tüm çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

Otokar tüm çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi

Otokar 50. Yılında geleneksel olarak verdiği iftar yemeğini bu sene Sapanca Özkum tesislerinde gerçekleştirdi.

Otokar, her sene olduğu gibi bu sene de çalışanları ile birlikte 11 ayın sultanı ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu kez Sapanca gölü kıyısında Özkum tesislerinde gerçekleştirdi.

Otokar’ın düzenlediği iftar yemeğine Otokar Genel Müdür Serdar Görgüç, Otokar üst düzey yöneticileri ve 1300 civarında çalışanı atılım gösterdi.

Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç tüm Otokar ailesinin, Otokar'ın artık gelenekselleşen iftar yemeğinde hep birlikte iftar yemeği yemesinin yeniden bir araya gelmesinin mutluluğunu çalışma arkadaşları ile paylaştı.

Görgüç ramazan ayının önemine değinerek şu şekilde konuştu: “Birlik ve beraberlik duygularını yoğun olarak hissettiğimiz bu kutsal ayda, sahip olduklarımız için şükretmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Otokar'ın 50'inci yılını kutladığımız bu senede de şirketimiz, gerek ürün gamı ve kabiliyetleriyle, gerekse gösterdiği hatırı sayılır başarılar ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tabii ki tüm çalışanlarımızın ayrı ayrı gösterdiği özveri ve emekler olmasaydı bunların hiçbiri gerçekleşemezdi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi artırmasını; ailelerimize, şirketimize, şehrimize ve ülkemize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.