Otokar, Yepyeni Ürünleri ile COMVEX Fuarı’nda Yerini Almaya Hazırlanıyor

Otokar, Yepyeni Ürünleri ile COMVEX Fuarı’nda Yerini Almaya Hazırlanıyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda Otokar, Atlas ve Tempo araçlarını sergileyerek, treylerde yeni modellerini tanıtacak.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 4. COMVEX İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda Otokar, 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında şehir içi toplu taşımacılık, servis ve turizm taşımacılığı, lojistik ve yük taşımacılığı alanlarına yönelik araçlarını sergilemeye hazırlanıyor.

Fuarda TEMPO ilk kez görücüye çıkacak

Türkiye otobüs pazarında kendini kanıtlayan Otokar, fuarda geçtiğimiz aylarda ürün ailesine eklediği otobüsü olan TEMPO’yu ilk kez sergileyecek. TEMPO’nun yanı sıra İstanbul yollarında sıklıkla karşılaştığımız KENT otobüsleri, Türkiye’nin yakından tanıdığı otobüsleri DORUK ve SULTAN da ziyaretçilerle buluşacak.

8.5 tonluk ATLAS’ta fuarda yerini alacak

COMVEX fuarında ilk kez sergilenecek olan bir diğer Otokar ailesi ürünü ise, ATLAS hafif kamyonu olacak. 8,5 tonluk ATLAS, taşıma kapasitesi, düşük işletme giderleri ile dikkat çekiyor. Fuarda ATLAS kamyonun kısa ve uzun şasi versiyonları farklı üst yapılar ile ziyaretçilere sunulacak.

Fuarda iki yeni semi-treylerinin de tanıtımı yapılacak

Otokar, fuarda iki yeni semi-treylerinin de lansmanını yapacak, 2.80 metre iç yüksekliğe sahip yeni Mega Iceliner treylerini ve Maxi Kesit Semi-treyler Tanker’inde ilk kez tanıtımını ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Tren yolu taşımacılığına uygun Mega Speedslider semi-treyleri ve Platform taşıyıcı da COMVEX fuarında yerini alacak.