Otokar, Yetkili Servisleriyle Buluştu

Otokar, Yetkili Servisleriyle Buluştu

Otokar, satış sonrası hizmetlerindeki müşteri memnuniyetini perçinlemek için yurtiçinde hizmet veren yetkili servisleriyle bir araya geldi.

Otokar, ürün yelpazesinde bulunan tüm araçlarda satış sonrası müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla yetkili servislerine yönelik yatırımlarına devam ediyor. Müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda her zaman en doğru ve en hızlı çözümü sunmayı hedefleyen Otokar, 23-25 Kasım tarihleri arasında KKTC Girne'de 101 yetkili servisiyle bir araya geldi.

   Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Otokar, 2016 yılında müşterilerinin karşısına satış sonrası hizmetlerde sektörde değişim rüzgârı yaşatacak üstün hizmet kalitesiyle çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye genelinde 101 servis noktası ve 1011 servis personeliyle müşterilerine hizmet veren Otokar, “Değişim” temalı Yetkili Servis Toplantısı’nda, müşterilerine verdiği hizmetin kalitesini artırmak amacıyla geliştirdiği yeni projelerini yetkili servislerine sundu.

 

Her Noktada Üstün Standartta Hizmet

   Üstün tasarım, ürün geliştirme ve üretim kabiliyetini satış sonrası hizmetleriyle perçinleyen Otokar, KKTC’de düzenlediği organizasyonda, SYS-Otokar Servis Yönetim Sistemi’nin yanı sıra diğer yeni projelerini de yetkili servisleriyle paylaştı. Özellikle teknoloji ve gereksinimlerde yaşanan hızlı değişimi, yetkili servis alt yapısında da yakalamanın öneminin vurgulandığı toplantıda, Otokar yetkili servislerinin, yeni regülâsyonlar çerçevesinde, araçlarda yapılan uygulama ve geliştirmelere hazır yetkili servis alt yapısı ile yeni yılda da faaliyetlerine devam etmesi öncelikli hedef olarak belirlendi.

   Gelişen pazar payı ile paralel servis ağını da genişletmeyi sürdüren Otokar, hizmet kalitesinin yanı sıra personel, yedek parça bulma kolaylığını artırmaya, en hızlı ve etkin hizmeti müşterilerine sunmaya yönelik yeni projelerini de yetkili servisleriyle paylaştı.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.