Otokar’dan 53 adetlik treyler teslimatı

Otokar’dan 53 adetlik treyler teslimatı

Otokar, Haliloğlu Grup bünyesinde bulunan Haliloğlu Lojistik’e 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner olmak üzere toplamda 53 adet treyler teslimatı gerçekleştirdi.

Otokar, Gaziantep merkezli; lojistik sektöründe hizmet veren Haliloğlu Lojistik’e bozulabilir gıda taşımacılığı alanında kullanılan 17 adet Iceliner ve 36 adet Tırliner’la birlikte toplamda 53 adet treyler teslim etti.

İstanbul’da yapılan teslimat törenine, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy, Otokar Treyler Bölge Satış Yöneticisi Ali Güler, Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan, Haliloğlu Grup Genel Müdürü Zafer Azgın, İmamkayalıoğulları Bayi Sahibi Hasan Mazıcıoğlu ve İmamkayalıoğulları Bayi Genel Müdürü Ahmet Daşar katıldılar.

“Satış sonrasında da iyi hizmet.”

Toplantıya ev sahipliği yapan, Otokar İç Pazar satış Müdürü Murat Tokatlı, üretim ve satışı iyi yaptıklarını ama en iyi yaptıkları şeyinde satış sonrası verdikleri hizmet olduğunu belirtirken; Haliloğlu Lojistik’in kendilerini seçmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

“İşbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.”

Tokatlı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kendileri için çok önemli bir bölge olduğunu vurgularken; her geçen gün ürün ailesini genişlettiklerini ve ürünlerini, bu bölgenin şartlarına uygun ve kullanıcılardan gelen taleplere göre şekillendirdiklerini söyledi.

Tokatlı teslimata dair son olarak şunları söyledi. “Kullanıcılarımız bizi uzmanlığımız ve treyler sektöründeki bilgi birikimimiz için tercih ediyorlar. Yeni araçların Haliloğlu’na hayırlı olmasını diliyor, işbirliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.”

“Otokar konusunda uzman”

1999 yılında kurulan, 355 adet çekici ve treyler ile Türkiye’nin ilk bin ihracatçı firması arasında bulunan Haliloğlu Grup; Gaziantep, İzmir, Silopi ve Kuzey Irak’ta ofisleriyle hizmet veriyor. Haliloğlu Grup lojistik’in yanı sıra aynı zamanda üretici bir firma. Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Ercan, Otokar’ın konusunda uzman olduğunu ve uzun yıllara dayanan deneyimi, satış sonrası hizmet yaygınlığı ve ürünlerinin ikinci el avantajı bu araçları tercih etmemizin en önemli nedenleri olduğunu söyledi.

Bu iş ortaklığından dolayı memnuniyetini belirten Ercan, iş ortaklığımızın uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum dedi.

“Doğru hamle”

Satışı yapan, Otokar Gaziantep Bayii İmamkayalıoğulları Sahibi Hasan Mazıcıoğlu; Gaziantep’in köklü firmalarından Haliloğlu Grup’a yaptıkları bu satıştan dolayı mutlu olduklarını, Haliloğlu Grup’un kendilerini tercih ettikleri için doğru bir hamle yaptıklarını belirtiken; son olarak, “Satışı yapılan bu treylerlerin Haliloğlu Grup’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Teslimat sonrasında, soru cevaplara geçildi. Bu bölümde Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı ve Haliloğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ercan gündeme ve kendi firmalarına dair açıklamalarda bulundu.

“Hedefimiz, Türkiye’nin en büyüklerinden olmak.”

Ercan sorulan soru üzerine şirketi ve şirketin hedeflerini anlattı. Yalnızca lojistik değil, aynı zamanda üretici bir firma olduklarını dile getiren Ercan; “Haliloğlu Grup olarak son derece emin adımlarla ilerliyoruz. Kurulduğumuz yıldan bu zamana kadar hep gelişen bir grafik çizdik. Hedefimiz bu gelişmeyi daha da ilerletmek ve Türkiye’nin en önde gelen firmalarından biri olmak.” dedi.

"Türkiye’de ekonomik kriz yok, bir güvensizlik var.”

17 Aralık süreciyle birlikte ekonomi de yaşanan çalkantılı dönem hakkında konuşan Ercan: “Türkiye ekonomik kriz yok, bir güvensizlik var. Dövizin çok hızlı bir şekilde artışı ve düşüşü dönem dönem yaşanır. İnsanların bu konuda bir güvensizliği söz konusu. Lojistik firmaları, para kazanıyor kazanmasına ancak; bir yatırım yapamıyor. Bunun nedeni ise; zarar ederim korkusu, insanların dövize karşı güvensizliği var.” Şeklinde konuştu.

otokar-haliloglu-treyler-teslimati-53-adet-plaket.jpgotokar-haliloglu-treyler-teslimati-53-adet.jpgotokar.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.