Otokar’dan Çocukların Yüzünü Güldüren Proje

Otokar’dan Çocukların Yüzünü Güldüren Proje

Otokar, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Hayata geçirdiği kitap ve oyuncak kumbarası projesi ile kullanılmayan kitap ve oyuncakları toplayan Otokar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Gerçekleşen projenin ilk teslimi Otokar Sakarya üretim tesislerinde gerçekleştirildi. Toplanan oyuncak ve kitapların teslimi için düzenlenen toplantıya Otokar İnsan Kaynakları Müdürü Berent Ergin, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş, Erenler Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Mutlu, Erenler Akşemsettin İlkokulu Müdürü Sabri Karademir ve Arifiye Kemaliye İlkokulu Müdürü’ne vekâleten Dursun Çınar katıldı.

Ergin gurur duyduğunu belirtti

Düzenlenen toplantıya katılan Otokar İnsan Kaynakları Müdürü Berent Ergin, Otokar’ın 50. Kuruluş yılında böyle bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza attıkları için gurur duyduklarını belirtti. Ergin sözlerine şöyle devam etti; “Projenin altında Koç Topluluğunun temel felsefesini oluşturan topluma hizmet kültürü ve sosyal sorumluluk bilinci yatıyor. Kumbara üzerinde de yazılmış olan Vehbi Koç’un ‘Gençliğin yetişmesine hizmet bir insanlık ve vatan borcudur.’ sözü de bu bilinci gayet iyi açıklıyor.” dedi. Ergin, projenin büyük bir ilgiyle devam ettiğini belirterek, Otokar çalışanlarının gösterdikleri duyarlılıktan kaynaklı mutluluğunu dile getirdi.

Kitaplar ve oyuncaklar sahiplerine ulaştırıldı

Otokar’ın Sakarya üretim tesisleri ana giriş kapısı ve dış otoparktaki bankamatiklerin yanına yerleştirilen kumbaralar ile kullanılmayan kitap ve oyuncaklar toplanarak çevre bölgedeki okullar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Otokar çalışanlarının yanı sıra Sakarya halkının da katılımıyla toplanan kitap ve oyuncakların, kumbara projesi ile yüzlerce çocuğa ulaşması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.