Otokar’dan Metro Turizm’e toplamda 35 adet otobüs

Otokar’dan Metro Turizm’e toplamda 35 adet otobüs

Metro Turizm filosunu Otokar ile genişletiyor. Metro Turizm, Otokar'dan toplamda 35 adedi bulan 10 adet Sultan Mega ve 25 adet Tempo aracı filosuna ekledi.

Otokar’ın araçları Türkiye’nin dört bir yanında hızla yenilenen filolarda yerini almaya devam ediyor. Otokar son olarak Metro Turizm’in sipariş verdiği 10 adet Sultan Mega ve 25 adet Tempo aracı Metro Turizm’e teslim etti.

Metro Turizm Samandıra Tesisleri’nde düzenlenen törene Otokar İç Pazar Satış Müdürü Murat Tokatlı, İç Pazar Satış Birim Yöneticisi Murat Torun ve Metro Turizm yetkilileri katıldı.

Düzenlenen törende konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül yeni araçların Metro Turizm’e hayırlı olmasını dileyerek Türkiye’nin en çok satılan otobüs markası Otokar olarak iki yeni ürün ile Metro Turizm’in filosunu güçlendirdiklerini belirtti.

Metro Turizm yeni yatırımı ile yüksek yolcu kapasiteli Sultan Mega ve düşük işletme giderleri ile dikkat çeken Tempo ile taşımacılıkta verimliliği artıracak.

Sultan ailesinin yeni üyesi ‘Sultan Mega’ Metro Turizm filosunda yerini aldı

Sultan ailesinin en yeni üyesi Sultan Mega, yüksek yolcu kapasitesi, konforu ve bagaj kapasitesi ile özellikle turizm sektörünün ihtiyaçlarına karşılık verebilecek nitelikte bir otobüs. Sultan Mega, 8.4mt ideal uzunluğu ile kolayca manevra kabiliyeti sağlıyor, bu sayede en dar yollarda çalışabiliyor. 35+1+1’lik yolcu taşıma kapasitesine sahip Sultan Mega, yüksek kapasite sunarken, yolcularının konforunu da önalanda tutuyor. Düz ve geniş koridoru, geriye yatan ve yana açılan rahat ve konforlu koltukları ile rahatlık sağlarken, geniş diz mesafesi ile yolcuların ferah bir seyahat yapmalarına imkân veriyor. Sultan Mega en yüksek bagaj hacmi ile de turizm sektörüne hizmet etmeye hazır! Sınıfında en yüksek bagaj hacmini sunan Sultan Mega, tüm yolcularının bagajlarını rahatlıkla taşıyor. Sultan Mega, 180BG motor gücü, 688Nm’lik tork değeri ile yüksek performans, çevreci Euro 5 motor teknolojisi ve hafif gövde yapısı ile ekonomiyi birlikte sunuyor.


Otokar Tempo Hakında;

Estetik ön ve arka yüz, geniş görüş açılı dış aynalar, modern tasarım, halojen ön farlar, sis farları ve estetik stop lambaları ile yepyeni bir dış tasarıma sahip Tempo’da yükseltilmiş yan ve arka spoiler ile klima görüntüsü saklanıyor. Yeni Tempo, 160 beygirlik ve 450 NM’lik yüksek torklu motoru ile rampaları da zorlanmadan tırmanıyor. Hafif ve aerodinamik gövdesi, optimize edilmiş güç paketi ile mükemmel bir yakıt ekonomisi sunan Tempo, kullanıcıların daha hesaplı araç talebine hitap ediyor. Minimum dönüş yarıçapı ile dar alanlarda üstün manevra yeteneğine sahip Tempo, aynı zamanda mükemmel yol tutuşu ile de güvenlik sağlıyor. Tempo’da Tam Havalı Fren Sistemi, Ön ve Arka Disk Frenler, Motor Freni, İmdat Freni, Viraj Denge Kolları ve ABS ile güvenlik seviyesi en üst sınırlara taşınıyor. Yeni Tempo iç tasarımı ile de farklılaşıyor. Yüksek tavanlı ve geniş iç tasarımlı Tempo, ferah bir yolculuk sunuyor. Tempo’da havalı sürücü koltuğu ve ayarlanabilir direksiyonu ile yolculuklar sürücüler için de çok rahat ve konforlu bir hale geliyor. Tempo’nun geniş diz mesafesi ve modern tasarımlı yolcu koltukları da konforu artırıyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.