Otokar’dan yeni müşteriye yeni hizmet

Otokar’dan yeni müşteriye yeni hizmet

Otokar müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bünyesindeki tüm ürünlerle ilgili olarak servis bilgilerine ulaşabilecekleri otokar müşteri hattı 444 68 57/444OTKR’ı hizmete açtı.

Otokar’ın müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla devreye aldığı yeni müşteri hattında müşteriler otokar ürünleri için acil yol yardımı konusunda destek alacakları gibi 444 68 57/444 OTKR’ı kullanacak olanlar aynı zamanda servis ve bayi bilgilerine de bu hat ile rahtlıkla ulaşabilecekler.

Otokar müşteriye bir telefon kadar yakın

Müşterilerin derdini dinleyerek çözüm üretmek amacıyla böyle bir sistem oluşturduklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Murat Ulutaş, bu şekliyle müşteriye bir telefon kadar yakın olabilmek ve hatırda kalınacak bir numara ile işini kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Sistemin müşteriye olduğu kadar Otokar’ın müşterilerin taleplerine daha iyi cevap verebilmesi açısından da kolaylık sağladığını ifade eden Ulutaş sistemle ilgili olarak da “Bu sistem sayesinde daha önce bize çeşitli iletişim noktalarından ulaşan hususları tek bir veri tabanı içinde derleyebilmiş olacağız. Buradan elde ettiğimiz veriler bize her geçen gün kendimizi geliştirmek ve daha iyisini yapmak üzere belirleyeceğimiz hedefler konusunda büyük fayda sağlayacak. Müşteri memnuniyetinin nasıl geliştiğini, ulaşan bir hususa ne kadar sürede müdahil olunabildiğini çok daha veri odaklı olarak tespit edecek ve müşteri memnuniyeti adına sürekli gelişim sağlayarak işimizi yönetebileceğiz” açıklamasında bulundu.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.