Otokar'ın Sağdan Direksiyonlu Araçları İngiltere'de

Otokar'ın Sağdan Direksiyonlu Araçları İngiltere'de

olan Otokar, İngiltere – Birmingham’da gerçekleştirilen Eurobus Expo 2014’te turizm tipi Sultan ve şehiriçi taşımacılık amaçlı Doruk araçlarını sağdan direksiyonlu olarak sergiliyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 4-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Eurobus Expo 2014 Fuarı’nda şehiriçi ve turizm sektörlerine yönelik Sultan ve Doruk modellerinin sağdan direksiyonlu versiyonlarını sergiliyor. Son 6 yıldır Türkiye’nin en çok satılan küçük otobüsü Sultan ve şehiriçi taşımacılığa yönelik üretilen Doruk modelleri, Otokar Europe standında sağdan direksiyonlu araç pazarına özel geliştirilen versiyonlarıyla yer alıyor. Her ihtiyaca uygun otobüs üreten ve bulunduğu pazarlarda geniş ürün gamıyla farkını ortaya koyan Otokar; tasarım, geliştirme ve üretim kabiliyetlerinin hepsini bünyesinde barındırmakla kalmıyor, mevcut ve olası ihtiyaçlara uygun olarak araçlarında değişiklikler de yapabiliyor.

Avrupa’nın Otokar markasına güveni İngiltere’ye taşınıyor


Otokar’ın ana ihracat pazarını oluşturan Avrupa’daki faaliyetlerini yürüten Otokar Europe, Avrupalı müşterilere daha yakın olmak ve taleplere daha hızlı cevap verebilmek amacıyla 2011 yılında Fransa merkezli olarak kuruldu. Kurulduğu günden bu yana operasyonel anlamda Otokar’ın ticari araç ihracat gücünün lokomotifi haline gelen Otokar Europe, Otokar’ın Avrupa’daki marka bilinirliliğini ve satışlarını artırmaya yönelik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. 2013 yılını başarıyla tamamlayan Otokar Europe, Avrupa’daki tüm pazarlarda sağladığı yüksek güvenilirliği İngiltere’de de sağlamayı hedefliyor.

SULTAN (Navigo T)


Türkiye’nin son 6 yıldır en çok satılan küçük otobüsü olan Sultan serisi, Birmingham’da sağdan direksiyonlu olarak sergileniyor. Konforu ön planda tutan iç detayları ile dikkat çeken araç, bagaj kapasitesi, özel lüks donanım paketi, tuvalet ve mutfak opsiyonları ile turizm segmentinde göz dolduruyor.

DORUK (VECTIO C)


Otokar’ın orta boy alçak taban girişli Doruk’un şehiriçi otobüsü, dayanıklılığı ve düşük işletme maliyetlerinin yanı sıra yüksek yolcu taşıma kapasitesi sunuyor. Doruk, Otokar standında Vectio ismi ve Avrupa regülasyonlarına uygun olan Euro 6 motoru ile sergileniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.