Otomotiv 2013 Fuarı hedeflerini büyüttü

Otomotiv 2013 Fuarı hedeflerini büyüttü

“Otomotiv 2013 Fuarı” katılımcı firma ve ziyaretçilerden gelen yoğun istek üzerine 11-14 Nisan 2013 tarihinde CNR Expo'da düzenlenecek.

Bu yıl fuara ‘Otogaz Sistemleri ve Takograf’, ‘Jant-Lastik ve Tuning’, ‘Benzin İstasyonu Ekipmanları’, kategorileri de eklendi.

KOSGEB, organizasyona katılan küçük ve orta ölçekli firmalara yüzde 50 oranında geri ödemesiz destek sağlıyor.

Ana sanayici ve yan sanayiciler arasında ticari işbirliklerinin geliştirilmesinin hedeflendiği ‘Otomotiv 2013, 19. Uluslar arası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı’nın, katılımcı firma ve ziyaretçilerden gelen yoğun istek üzerine Nisan ayında düzenleneceği açıklandı.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve Sine Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleştirilen ihtisas fuarı Otomotiv 2013, 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında kapılarını açacak. KOSGEB, organizasyona katılan küçük ve orta ölçekli firmalara yüzde 50 oranında geri ödemesiz destek sağlıyor.

Fuarda yeni kategoriler

Ağırlıklı olarak yenileme ve orijinal yedek parça pazarında faaliyet gösteren firmaların katılım gösterdiği fuarda ürün yelpazesi genişletildi. Otomotiv 2013 Fuarı’na ‘Otogaz Sistemleri ve Takograf’,‘Jant-Lastik & Tuning’ ve ‘Benzin İstasyonu Ekipmanları’ kategorileri de dâhil edildi.

Araçlarda performans artırma devri

Fuarda, Türkiye’de 3 milyonun üzerinde kullanıcısı olan otogaz sistemlerinin tedarikçi, kullanıcı ve takograf konusundaki uzman firmaları ‘Otogaz Sistemleri ve Takograf’ başlığında kurulacak özel bir alanda bir araya getirilecek.

Araçlarda performansı artırmak için güvenli fren sistemi ve buna uygun jant ve lastiklere sahip olmak gerekiyor. Fuar kapsamında kurulacak‘Jant, lastik ve tuning bölümü’ de bu ihtiyaçlara cevap verecek.

Anadolu, fuarın gücüne güç katacak

Katılımcı firma ve ziyaretçilerin önüne daha güçlü bir içerikle çıkacak Otomotiv 2013 Fuarı’nda ziyaretçi hedefleri de büyüdü.

Yeni ürün gruplarıyla birlikte 20 binin üzerinde ziyaretçi beklenen Otomotiv 2013 Fuarı’na Anadolu’dan yüksek katılım bekleniyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da fuara Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Gaziantep gibi sektörün güçlü olduğu 17 farklı ilden, onlarca otobüs kaldırılacak.
Fuarın hedef ziyaretçi ülkelerini de Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Balkan ülkeleri ile Rusya Fedarasyonu oluşturuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.