Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin yeni yönetimi belli oldu

Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin yeni yönetimi belli oldu

Türk otomotiv sektörünün 53 markasını çatısı altında barındıran Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

2011 yılının detaylı otomotiv sektörü değerlendirmesinin ve 2012 yılı beklentilerinin paylaşıldığı Genel Kurulda yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Levent binasında gerçekleştirilen Genel Kurulda ODD’nin yeni Yönetim Kurulu seçildi. Genel Kurula katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da bir konuşma yaptı. ODD’nin kurulduğu 1987 yılından bu yana her yıl düzenlediği Genel Kurul toplantılarında iki yılda bir seçim yapılarak yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri belirleniyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri seçildi. Yönetim görev dağılımı ise şu şekilde belirlendi:
Yönetim Kurulu Başkanı: Mustafa Bayraktar Başkan Vekili: Ali Bilaloğlu Muhasip Üye: Aykut Özüner


ODD’nin Yeni Dönem Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyeleri:
Yönetim Kurulu:
Mustafa Bayraktar (Baylas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı) Ali Bilaloğlu (Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı) Ali Haydar Bozkurt (Toyota Pazarlama ve Satış CEO) Aykut Özüner (Ford Otomotiv Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı) Bora Koçak (Anadolu Grubu, Çelik Motor Genel Müdürü) Özcan Keklik (General Motors Türkiye Genel Müdürü) Şükrü Bekdikhan (Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı) Yönetim Kurulu Yedek:
İlkim Sancaktaroğlu (Nissan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı) Bahaettin Tatoğlu (Baylas Otomotiv Genel Müdürü) Alpay Türker (Peugeot Otomotiv Bayi Geliştirme Koordinatörü) Murat Aydın (Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret Genel Müdürü) Mustafa Nihat Tuduk ( Volvo Otomobil Finans Direktörü) Denetleme Kurulu:
Okan Baş (Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Fiat İş Birimi Direktörü) İbrahim Aybar (Mais Genel Müdürü) Mahmut Kadirbeyoğlu (Yüce Auto Genel Müdürü) Denetleme Kurulu Yedek:
Nurkan Yurdakul (Mazda Motor Logistics Europe Genel Müdürü) Hakan İsot (İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı) Yusuf Soner (Temsa Global Genel Müdürü) www.tasimacilar.com 28.03.2012/18:31