Otomotiv profesyonelleri CNR Expo İstanbul’da buluştu

Otomotiv profesyonelleri CNR Expo İstanbul’da buluştu

Automechanika ve Petroleum İstanbul 11-14 Nisan tarihleri arasında TÜYAP fuar merkezinde tüm otomotiv üretim, onarım profesyonellerini ve akaryakıt, LPG ve madeni yağ sektörlerini temsil edenleri bir araya getirdi.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık organizasyonunda gerçekleştirilen İhtisas fuarı ‘Otomotiv 2013, 19’uncu Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı’ kapılarını açtı.

Ağırlıklı olarak yenileme ve orijinal yedek parça pazarında faaliyet gösteren firmaların katılım gösterdiği fuarda ürün yelpazesi genişletildi. Bu yıl Otomotiv 2013 Fuarı'na Otogaz Sistemleri kategorisi de dahil edildi.

Fuar 14 Nisana kadar açık kalacak

Bu yıl ürün kategorisini zenginleştiren fuar kapsamında klasik araba severler de unutulmadı. Otomotiv 2013 Klasik Arabalar' özel bölümünde yıllara meydan okuyan arabalar sergileniyor. Bu bölümde Fargo ve Mercury marka arabalar da yer aldı. Yıllara meydan okuyan Fargo ve Mercury marka arabalar da ilgi gördü.


Ana sanayici ve yan sanayiciler arasında ticari işbirliklerinin geliştirilmesinin hedeflendiği ‘Otomotiv 2013’e, ağırlıklı olarak yenileme ve orijinal yedek parça pazarında faaliyet gösteren firmaların yoğun katılımı oldu.

Yeni ürün gruplarıyla birlikte yerli-yabancı 20 binin üzerinde ziyaretçi beklenen Otomotiv 2013 'e Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Eskişehir, Kayseri, Kocaeli ve Gaziantep gibi sektörün güçlü olduğu 17 farklı ilden ziyaretçiler katılıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.