Otomotiv sektörünün merkezine indi

Otomotiv sektörünün merkezine indi

ZF Aftermarket Türkiye; TRW, Sachs ve Lemförder markaları ile 5 gün boyunca, İstanbul’un merkezindeki 3 sanayi sitesinde ZF Oto Sanayi Günleri etkinliğini gerçekleştirdi.

ZF; güç aktarma organları, şasi teknolojileri ve ZF Aftermarket ile satış sonrasında sağladığı yedek parça uzmanlığı ile, sektörünün küresel öncüsüdür.

ZF Aftermarket bünyesinde yer alan, ticari yedek parça sektörünün lider markalarından TRW, Sachs ve Lemförder, geçtiğimiz Ekim ayında adından söz ettirecek bir etkinliğe imza attı. Türkiye pazarında ZF Aftermarket çatısı altındaki tüm markaların bir arada olduğu ilk etkinlik olma özelliğini gösteren ZF Oto Sanayi Günleri, katılımcılarından yoğun ilgi gördü.

21 Ekim’de Bostancı Oto Sanayi Sitesi’nde başlayan etkinlik, 22 - 23 Ekim tarihlerinde Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’nde ve 24 – 25 Ekim’de Güngören Bağcılar Oto Sanayi Sitesi’nde devam etti. Otomotiv sektörünün merkezi olan bu 3 lokasyonda, 1.000’in üzerinde sektör çalışanının ağırlandığı etkinlikte, ZF Aftermarket ekibi katılımcılarla keyifli sohbetlerde, ürün eğitim ve tanıtımlarında, çeşitli oyun ve aktivitelerde bir araya geldi.

bostanci-oto-sanayi-sitesi.jpeg

Etkinlikle ilgili “İstanbul’un merkezindeki 3 oto sanayide sektör çalışanları ile bir araya gelmek, onlarla birebir iletişimde ve sohbetlerde bulunmak, markalarımızla ilgili merak ettikleri konularda buluşmak oldukça keyifliydi. Aldığımız geri dönüşler, katılımcılarımızın yoğun ilgisi ZF Oto Sanayi Günleri’nin devamlılığını sağlamakta bizim için yol gösterici nitelikte oldu.“ sözlerini dile getiren İAM Türkiye Satış Müdürü Volkan Ağfaloğlu, ZF Aftermarket markaları TRW, Sachs ve Lemförder’in  etkinlik boyunca gördüğü yoğun ilgiden de son derece mutlu olduklarını paylaştı.

zf-maslak-ataturk-oto-sanayi-sitesi-stand.jpeg

Türkiye’de 3 lokasyonda faaliyet gösteren ZF’nin, İstanbul’da Aftermarket Genel Müdürlüğü, Gebze’de Sachs ve İzmir’de Lemförder fabrikaları bulunmaktadır. Gebze ve İzmir tesislerinde yer alan AR-GE merkezleri, dünyanın farklı noktalarındaki diğer AR-GE merkezleri ile koordineli şekilde Türkiye’deki üreticilerle birlikte çalışmakta ve Türk otomotiv sanayisinin global seviyede rekabet edebilecek niteliklere gelmesine yardımcı olmaktadır.

gungoren-bagcilar-sanayi-sitesi.jpeg

Son dönemde gerçekleştirdiği birleşmeler, çatısı altına eklenen yeni markalar ve büyüyen ürün gamı ile farklı otomotiv segmentlerine de hitap etmeye başlayan ZF Aftermarket, etkinlik kapsamını önümüzdeki sene Türkiye çapında genişleterek daha çok sektör çalışanı ile bir araya gelmeyi hedeflemektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.