Öykü Grubun sosyal sorumluluk projesi ödül aldı

Öykü Grubun sosyal sorumluluk projesi ödül aldı

Yılın Lojistikte Başarı Ödül Töreni 2019, 29 Nisan'da gerçekleştirildi. Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülü Anadolu Kaplanları Projesi ile Öykü Gurubun oldu.

Anadolu Kaplanları projesi ile Mayıs 2017’den bu yana dönemsel aralıklar ile gerçekleşen alımlarla 12 kişinin istihdamının sağlandığı, Şubat 2019 itibari ile birçok yeni mezun adayın da proje kapsamında dâhil edildiğini belirten Öykü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Duran, “Anadolu 

Kaplanları projemizi, Anadolu’da yaşayan, üniversite eğitimini tamamlamış yeni mezunlara istihdam yaratmak amacı ile ortaya çıkardık. Projenin amacı İstanbul dışında yaşayan, yeni mezunlara ulaşarak, onların kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek olmak ve aldıkları yoğun şirket içi teknik eğitimler sayesinde, sektörde nitelikli çalışan olmalarını sağlamaktır. Konaklama masraflarının yüksekliği, ailelerin çocuklarının gerçekleştireceği şehir değişikliğine güvensiz bakış açıları bu oranı daha da düşürmekte, idealleri olan gençlerin kariyer hedeflerini sınırlamaktadır.  Bu proje ile amacımız çeşitli nedenler ile İstanbul’a gelemeyen adaylara ulaşarak onların önündeki engelleri aşmalarına destek olmaktır.

Projeye dâhil olan adaylara şirket lojmanlarında konaklama fırsatı veriyor, tüm masrafları yine şirketimiz tarafından karşılıyoruz. 3 ay süren iç eğitimler sonrasında adaylar lojistik süreçlerinde eğitimlerini tamamlayıp, hedefleri ve başarılı oldukları alanlara göre şirket içinde görevlere atanıyorlar. 

Şirket içi verilen İngilizce eğitimler ile Anadolu Kaplanlarının yabancı dil alanında da yetkin olmaları sağlıyoruz. Adaylara proje duyuruları, sosyal medya, kariyer portalları, üniversite iş birlikleri ile ulaşıyoruz. Gerçekleşen online mülakatlar ve yetkinlikleri neticesinde başarılı olan adaylar projeye dahil ediliyor.  Öykü Grup 2017 yılından bu yana öyküsünü Anadolu Kaplanları ile yazmaya devam ediyor ”dedi.

oyku-grup-yilin-lojistik-odulleri-001.jpg

 

oyku-grup-odul-toreni.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.