Öz Sakaryalılar ve Tamer Turizm de TEMSA’yı tercih etti

Öz Sakaryalılar ve Tamer Turizm de TEMSA’yı tercih etti

Temsa, Prestij Super Deluxe ve Safir teslimatlarını sürdürüyor. Yeni kurulan Öz Sakaryalılar firması yatırım tercihini 12 adet Prestij Super Deluxe’den yana kullanırken, Tamer Turizm de 13 adet Safir yatırımı daha yaptı.

Öz Sakaryalılar firması düzenlenen törenle Prestij Super Deluxe araçları teslim aldı. Törende Öz Sakaryalılar Turizm firma sahibi Barbaros Aydınoğlu ve şirket ortakları ile Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ hazır bulundu.
“En iyi avantajı sağlayan ürün Prestij Super Deluxe”
Firma sahibi Barboros Aydınoğlu, otobüs yatırımı ile ilgili olarak çok sıkı bir inceleme yaptıklarını vurguladı. Aydınoğlu, “Markayı tercih etmeden önce ürünleri inceledik ve analiz ettik. Ortaklarımızla birlikte bize en iyi avantajı sağlayan ürünün Prestij Super Deluxe olduğuna karar verdik.
“Hedefimiz sayıyı 20’ye çıkarmak”
Aydınoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Araçların ikinci el değerinin yüksek olması, yatırımın değerli olmasını da beraberinde getirdi. İlk etapta 12 adetlik Prestij Super Deluxe aracı filomuza kattık. Bu sayıyı 20’ye çıkartmak hedefimiz, bunun için görüşmelerimiz sürüyor”. Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Sakarya’nın taşımacılık alanında önemli fırsatların olduğu bir bölge olduğunu belirterek, “Öz Sakaryalılar uzun incelemeler sonucunda bizim ürünümüzü tercih ettiler. Sürecin böyle olması bizleri daha çok memnun ediyor çünkü bu tür yatırımlar uzun soluklu işbirliklerini beraberinde getiriyor.” diye konuştu.
Tamer Turizm’den de 54 kişilik Safir yatırımı
Ayrıca filosunda 10 adet Temsa marka otobüs bulunan Tamer Turizm 54 kişilik 13 metre Safir yatırımı daha yaptı. Düzenlenen törende Tamer Turizm ortağı Erdem Er, 13 metrelik Safir’i Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ’dan teslim aldı. Er; “ Safir zaten uzun yıllardır kullandığımız, verimliliğini bildiğimiz bir araç. Yeni Safir’in 54 kişilik olması, bunun ruhsatında yazıyor olması bir avantajdı. Büyük gruplar geldiğinde bu tür bir araca çok ihtiyaç duyuyorduk” dedi.
“Yeni Safir tercihleri için memnunuz”
Teslimata ilişkin olarak Baybars Dağ şunları söyledi; ”Tamer Turizm bu alanın önemli firmaları arasında yer alıyor. Filolarında Safir araçlarımız bulunuyor, yeni Safir tercihleri içinde memnunuz. İşbirliğimiz artarak sürecek.” www.tasimacilar.com 03.02.2012 / 14:47