Özakar, filosunu Volvo ile güçlendirmeye devam ediyor

Özakar, filosunu Volvo ile güçlendirmeye devam ediyor

Uluslararası taşımacılık sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Özakar, 5 adet FH 460 4x2 çekici ile büyüterek Volvo sayısını 20’ye çıkarttı.

2003 yılında kurulan Özakar Uluslararası Taşımacılık, filosuna 5 adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekici ekleyerek iş ortaklarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya devam ediyor.


Özakar, Türkiye’den tüm Avrupa ülkelerine Avrupa’dan Türkiye, Irak, İran, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan gibi ülkelere sebze, meyve, narenciye, donmuş gıda, donmuş balık, taze balık, çiçek gibi hassas ürünleri bir yaş ortalamasındaki araçları ile taşıyor. Özakar, her zaman daha verimli ve daha hızlı hizmet sunabilmek için yatırımlarını da sürdürüyor. Özakar, tüm araçlarında bulunan takip sistemi sayesinde müşterilerine taşımalarını gerçekleştiren araçların durumu ile ilgili anında ve doğru bilgiyi verebiliyor. "Volvo kamyon en iyi iş ortağımız"
Özakar, yeni teslim aldığı beş adet Volvo FH 460 4x2 çekici ile filosundaki Volvo adedini 20’ye yükseltti. Bu özel çekicilerin teslimatı için düzenlenen törende açıklama yapan Özakar Uluslararası Taşımacılık’ın sahibi Resul Arslan; “Müşterilerimiz için en ideal lojiktik çözümlerini üreterek en düşük maliyetli, en hızlı ve güvenilir sevkiyatı sağlıyoruz. Bu nedenle performansı, verimliliği ve yakıt tasarrufu ile Volvo Kamyon en iyi iş ortağımız. Ve Volvo Kamyon ile olan işbirliğimizi her zaman devam ettirmek istiyoruz” dedi. "Volvo ile sorunsuz ve hızlı taşımacılık"
Volvo Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Devrim Karataş, ”Başarılı ortaklıklara imza attığımız Özakar Uluslararası Taşımacılık, müşterilerinin hassas ürünlerinin zamanında teslimatını sağlamak için büyük bir titizlikle çalışıyor. Bu nedenle Özakar için sorunsuz ve hızlı taşımacılığı sağlayabilmek en önemli faktörler oluyor. Bunun yanı sıra yakıt tasarrufu da önemli. Volvo Kamyon olarak Özakar Uluslararası Taşımacılık’ın bu beklentilerini karşılayarak yine tercihleri olabilmek bizim için gurur verici. Eminiz ki Özakar ile başarılı iş birliğimizi daha uzun yıllar devam ettirebileceğiz” dedi. www.tasimacilar.com 30.04.2012/17:08