Özakar Taşımacılık Volvo FH siparişinin son 3 adedini de filosuna ekledi

Özakar Taşımacılık Volvo FH siparişinin son 3 adedini de filosuna ekledi

Volvo’ya 13 adet çekici siparişi veren Özakar Uluslararası Taşımacılık, son 3 adetlik çekicisini de filosuna ekledi. Son alımla beraber firmanın filosundaki Volvo sayısı 18 adede yükseldi.

Özakar Uluslararası Taşımacılık 2013 yılı içinde Volvo’dan sipariş ettiği 13 adetlik FH 460 4x2 I-Shift şanzımanlı çekicilerin son 3 adedini de filosuna ekledi. Son alımla birlikte Özakar Uluslararası Taşımacılığın 22 adetlik araç filosundaki Volvo sayısı 18 adede yükseldi.

2003 yılından bu yana lojistik sektöründe hizmet veren Özakar Uluslararası Taşımacılığın filosuna eklediği çekiciler uzun yol taşımacılık ve dağıtım hizmetlerinde görev alacak. Frigofirik taşımacılık yapan Özakar Uluslararası Taşımacılık, kalite ve müşteri güvenini gün geçtikçe arttırarak sektöründe öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor.

Kaliteli taşımacılık için ‘Volvo FH’ çekici

Özakar Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Mehmet Can Arslan, Volvo FH çekicilerin teslimat töreninde yaptığı açıklamada Türk ekonomisinde yaşanan gelişmelerin yeni mevzuatlar ve ticari hacimde yaşanan artış ile birlikte sürekli büyüdüğünü belirterek hizmetin kaliteli ürünlerle sağlanabileceğinin söyledi. Arslan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz de bu anlamda hem kendi büyümemize hem de müşterilerimizin büyümelerine katkıda bulunabilmek için sunduğumuz hizmetlerde kaliteli ürünleri tercih ediyoruz. En iyi firma olma yolunda en iyi çekici olan Volvo FH ve son teknoloji ürünü yeni nesil çift katlı frigolarla müşterilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. Özellikle yüksek verimliliği, düşük yakıt tüketimi, üstün yol tutuşu ve sürücü konforu gibi özellikleriyle sektördeki standartları bir üst sınıfa taşıyan Volvo FH, operasyonlarımızı daha verimli kılarak hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı oluyor.”

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan ve Özkar taşımacılığa övgü dolu sözlerde bulunan Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise konuşmasında “Tecrübeli kadrosu ve modern teknolojiyi kullanarak her zaman ileriye dönük yatırımlarıyla dikkat çeken Özakar Taşımacılık, kurulduğu günden bu yana büyük gelişme gösteren şirketlerden biri. Güven ve başarıyı ilke edinen bir kuruluş olan Özakar’ın tercihi yine Volvo Kamyon oldu. Teslim ettiğimiz Volvo FH çekicilerin, Özakar’ın rakiplerinden farklılaşan hizmetlerine değer katacağından hiç şüphemiz yok” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.