Ozan Yapı İçin Zorlu Görevler, Volvo FMX İle Kolaylaşacak

Ozan Yapı İçin Zorlu Görevler, Volvo FMX İle Kolaylaşacak

Ozan Beton Yapı Malzemeleri, araç filosunu Volvo’dan aldığı Volvo FMX kamyonlar ile güçlendiriyor. İnşaat sektörünün zorlu koşulları için üretilen Volvo FMX, hem sürücülere hem de inşaat firmalarına büyük avantaj sağlıyor.

2001 yılından beri inşaat sektörünün önemli oyuncularından Ozan Yapı; çimento, nakliye, inşaat malzemeleri ve hazır beton alanlarında faaliyet gösteriyor. Kurulduğu günden bu yana müşterilerinin beklentileri için en uygun çözümleri üreterek kalite politikası uygulayan Ozan Yapı, filosuna kattığı üç adet Volvo FMX 410 8x4 ile araç parkına FMX’in gücünü katıyor.

Ozan Yapı inşaat sektörünün zorlu koşulları için Volvo’yu tercih etti

Ozan Yapı, her geçen gün üretim kapasitesini arttırıyor. Artan üretime doğru orantılı olarak araç parkını da güçlendiren Ozan Yapı, tercihini Volvo Kamyon’un ağır inşaat işleri için özel olarak geliştirdiği modeli Volvo FMX’den yana kullanıyor. Dünyanın en iyi ve en güçlü inşaat kamyonu olarak ticari araçlar sektöründe ön plana çıkan Volvo FMX, zorlu inşaat koşullarında Ozan Yapı sürücülerinden de tam not alıyor.

Ozan: ‘operasyonlarımızdaki beklentilerimizi karşılayacağı inancındayız’


Volvo FMX’lerin teslimatı için gerçekleştirilen törene Ozan Yapı Genel Müdürü Veysel Ozan ve Filo Müdürü Faruk Ülker katıldılar. Veysel Ozan törende yaptığı konuşmada, “Faaliyette bulunduğumuz inşaat sektöründe rekabetle doğru orantılı olarak sürekli yapımızı geliştiriyoruz. Üretim kapasitemizi ve çalışmalarımızın verimliliğini arttırırken operasyonlarımızda görev alacak araçlarımızı büyük bir özenle seçiyoruz. Volvo Kamyon, işimizin gerekliliklerinin tümünü fazlasıyla karşıladığı için tercihimiz oldu. Biz Ozan Yapı olarak müşterilerimize terzi usulü hizmet sunuyoruz ve her birine tek müşterimiz gibi özen gösteriyoruz. Volvo Kamyon’un da bize bu şekilde yaklaşması ve bizi dinleyerek terzi usulünde işimizin gerekliliklerine göre araç sunmaları kararımızda büyük rol oynadı. Öte yandan Volvo FMX’in operasyonlarımızdaki tüm beklentilerimizi en iyi şekilde karşılayacağı inancındayız,” dedi.

Aykaç: ‘Volvo, düşük bakım ve maliyet ile Ozan Yapı’ya fayda sağlayacak’

Volvo Kamyon adına teslimat törenine katılan Volvo Kamyon Marmara Bölge Satış Temsilcisi Tolga Cem Aykaç ise, “Ozan Yapı, hem üretim yapılan ağır tonajlı ürünlerinin nakliyesinde hem de inşaat alanlarındaki çalışmalarında Volvo FMX kamyonları kullanacak. Volvo FMX, sağlamlığı ve yol tutuşu ile yüksek verimlilik sunan özel bir kamyon. FMX’in arazide performansı ve manevra kabiliyeti, hem operasyonların verimliliği hem de sürüş kolaylığı açısından büyük avantaj sunuyor. Güçlü şasisi ve yürüyen aksamı sayesinde FMX, düşük bakım ve onarım maliyetleri ile de Ozan Yapı’nın operasyonlarında fayda sağlayacak” dedi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.