Özel halk otobüslerinde 'internet dönemi'

Özel halk otobüslerinde 'internet dönemi'

Ankara şehiriçi Özel Halk Otobüsleri yenilenerek halkın hizmetine sunuldu. Yenilenen otobüslerde uydu takip sistemi ve kamera sisteminin yanı sıra Wi-Fi hizmeti de sunulacak.

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnafı Odası, Abidin Paşa-Batıkent ve Altınpark-Çankaya hatlarında hizmet veren özel halk otobüslerinde kablosuz internet erişim uygulamasının başlatıldığını, yolcuların memnuniyetine göre bu uygulamanın tüm hatlara yaygınlaştırılacağını bildirdi.

Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnafı Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ankara halkına hizmet veren 200 adet mavi özel halk otobüsünün yüzde 85'inin yenilendiği ve tamamında uydu takip ve kamera sisteminin bulunduğu belirtildi.

Açıklamada internet hizmeti sunulacak otobüslerin, Abidin Paşa-Batıkent ve Altınpark-Çankaya hatlarında hizmet veren özel halk otobüsleri olduğu belirtilirken, yolcuların memnuniyetine göre bu uygulamanın tüm hatlara yaygınlaştırılacağı kaydedildi.

Ayrıca, Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve EGO Genel Müdürlüğü ile araçlarda çalışan personellere 4-7 Şubat tarihlerinde ''Güvenli Sürüşte Temel Kurallar'' ve ''Güvenli Sürüşte Toplu Taşım Otobüs Şoförlerinin Sorumluluğu'' konularında eğitim verileceği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.