Özkartallar, filosunu BMC ile güçlendirdi

Özkartallar, filosunu BMC ile güçlendirdi

İnşaat ve temizlik sektörünün sayılı kuruluşlarından Özkartallar İnşaat, araç filosunu 30 adet BMC profesyonel kamyon ile büyüttü.

Satın alınan 30 adet PRO 522 Hafif Kamyonun teslim törenine; firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Muhibbi Kartal, Satın Alma Müdürü Cahit Demirbağ, BMC Yetkili Satıcısı Mustafa Demirbaş, BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu katıldı. “BMC artık bir müşteriden çok, çözüm ortağımız”
Erdal Eroğlu, Muhibbi Kartal’ a BMC markası ile filolarını güçlendirdikleri için teşekkür ederek, artık kendilerini bir müşteri olarak değil, çözüm ortağı olarak gördüklerini, inşaat ve hizmet sektöründe bundan sonra sunulacak araçlarla birlikte ilerlemek istediklerini açıkladı.
“Yerli markalara destek şart”
Muhibbi Kartal, BMC‘ nin yerli marka olmasına dikkat çekerek yurt içinde ve yurtdışında daha fazla görülmesi için yerli markalara daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurguladı.
“İş birliği sürecek”
BMC Yetkili Satıcısı FSM Demirbaş Otomotiv‘in İstanbul Sancaktepe tesislerinde yapılan törende Mustafa Demirbaş, Özkartallar İnşaat’a gerçekleştirdikleri satıştan memnuniyetini dile getirerek, bundan sonra da iş birliğinin devam edeceğine inandığını ifade etti. www.tasimacilar.com 03.02.2012 / 13:26