Özkaymak Turizm filosunu NEOPLAN ile güçlendiriyor

Özkaymak Turizm filosunu NEOPLAN ile güçlendiriyor

Konya merkezli şehirlerarası turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Özkaymak Turizm, 10 adet NEOPLAN Cityliner yatırımı gerçekleştirdi.

Türkiye karayolu taşımacılığı firmalarından Özkaymak Turizm araç alımında Neoplan’ı tercihi etti. Firma yeni aldığı 10 adet NEOPLAN Cityliner ile filosunu daha da güçlendirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, MAN Finance CEO’su Vahit Altun, MAN TopUsed Satış Müdürü Cüneyt Ergün ve MAN TopUsed Satış Uzmanları İsmail Serkan Yağmur ile Aydın Çakmak’ın ev sahipliği yaptığı teslimat törenine Özkaymak Turizm firma sahibi Özkan Özkaymak ile Özkaymak Turizm Genel Müdürü Metin Cevizci katıldı.


 

Özkaymak Turizm’ın tercihi yine MAN oldu

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Ankara Tesisleri’nde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Özkaymak Turizm firma sahibi Özkan Özkaymak; MAN ve NEOPLAN araçların yüksek kalitesine ve ileri teknolojisine de dikkat çekerek “Filomuza NEOPLAN Cityliner’ları katmamızda; daha önce yaptığımız satın almalardan duyulan memnuniyet, düşük işletme maliyetleri, satış sonrası hizmetlerin mükemmeliyeti, müşterilerimizin talep ve tercihleri gibi unsurlar etken oldu. Filomuzu güçlendirirken stratejimiz, daha iyi imkanlar ile daha iyi hizmet verebilmek” dedi.

Türkiye karayolu taşımacılığında yarım asrı aşkın köklü geçmişi ile lider markalar arasında yer alan Özkaymak Turizm ile uzun soluklu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ise teslimatı yapılan araçların hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederek, şirketin başarılarının artarak devamını diledi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.