Özmutlu Flosunu Man ile genişletti

Özmutlu Flosunu Man ile genişletti

Özmutlu Uluslararası Nakliye ve Lojistik Hizmetleri filosunun yeni üyesi MAN TGS 18.440 EfficientLine model aracı oldu.

Antalya’da gerçekleştiren teslimat törenine katılan Özmutlu Lojistik Yönetici Mustafa Özmutlu, pazardan aldıkları olumlu referanslar nedeniyle bu aracı tercih ettiklerini belirtti. Özmutlu, şirket olarak hassasiyet gösterdikleri yakıt tüketimi, düşük operasyonel maliyetler gibi özelliklerinden dolayı MAN’i tercih ettiklerini belirtti.

40 yıllık tecrübe ile MAN’in işbirliği

1974 yılından beri sektörde faaliyet gösterdiklerini anlatan Mustafa Özmutlu konuşmasına yaklaşık 40 yıldır piyasada büyük emeklerle kazandıkları bir prestiji olduğunu söyleyerek başladı. Özmutlu, ’’32 çekici 32 römorkluk filomuzla başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm Ortadoğu’ya tekstil, makine, kuru ve yaş sebze, ihracatı operasyonları yapıyoruz. Almanya’dan Polonya’ya, İran, Irak’tan Rusya’ya kadar 10’un üzerinde ülkede hizmet veriyoruz. Bir dünya devi olan MAN’la çok daha büyük işler başaracağımızdan hiç şüphemiz yok. MAN TGS 18.440 EfficientLine, filomuza büyük güç katacaktır. Gelecekte de MAN’la işbirliğimizi artırarak devam ettirme kararlılığındayız“ dedi.

Yeni projeler hedefleniyor

Antoto Satış Danışmanı Cem Tazesavaş da teslimatta, Özmutlu Lojistik ile projeler üzerinde çalıştıklarını belirterek, gelecek yıl çok daha fazla projede birlikte yer almayı hedeflediklerini söyledi.

Aracın özellikleri dikkat çekiyor

Antoto Satış Danışmanı Oğuzhan Oğuz ise, Özmutlu Lojistik’in filosuna dahil ettiği aracın yüksek yakıt tasarrufu, düşük emisyon değerleri, muadillerine oranla arttırılmış kapasitesi ve işletme maliyetlerindeki ekonomikliği ile dikkat çekeceğini söyledi.

Düzenlenen törenin ardından Özmutlu Lojistik yetkililerine teslim edilen MAN TGS 18.440 EfficientLine çekici araç ilk operasyonlarına başladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.