Öztaş AŞ. İftarında Demirbaş’tan Sürpriz Finansman Kampanyası

Öztaş AŞ. İftarında Demirbaş’tan Sürpriz Finansman Kampanyası

Öztaş AŞ. tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Temsa ve BMC yetkili bayisi FSM Demirbaş otomotiv tarafından üstlenilen, iftar programı Maltepe Cevahir Hotel bahçesinde gerçekleşti.

Öztaş AŞ. tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı Maltepe Cevahir Hotel bahçesinde gerçekleşti. Sponsorluğu Temsa ve BMC yetkili bayisi FSM Demirbaş otomotiv tarafından yapılan iftar programına İETT, Özel halk otobüsleri ve Erguvan otobüs dernekleri ile Öztaş AŞ. Ortakları yoğun ilgi gösterdi.

Katılım yoğundu

İftar programına İETT Teftiş kurulu Başkanı Mehmet Ali Portakal, İETT Otobüs işletmesi Daire Başkanı Hasan İçen, İETT Planlama Daire Başkanı Köksal Altunkaynak, İETT Özel Ulaşım Şube Müdürü Recep Albayrak, İETT Anadolu 1.bölge müdürü Fuat Taşdemir, Anadolu 2.Bölge Müdürü Arif Duran, Akyolbil Müdürü Abdullah Türkoğlu, İETT Bölge Müdürü Ömer Erkek, Otobüs AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Fuat Gedik, Özulaş AŞ. Başkanı Serhat Akçakaya ve yönetimi, Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, TÖHOB Genel sekreteri Onur Orhon, BMC ve TEMSA yetkili bayisi FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve ekibi, Temsa Satış Pazarlama Direktörü Murat Anıl, Temsa satış yöneticisi Baybars Dağ, Halk Ulaşım AŞ. Başkanı İbrahim Kala, Öztaş AŞ. Başkanı Cemal Soydaş, Yeni İstanbul AŞ. Başkanı Şirin Varışlı, Mavi Marmara AŞ. Başkanı Yıldırım Yılmaz, İSTOD Başkanı Zakir Uzun, BEYODER Başkanı Bekir Dindar, VIP İstanbul Lüks Taşımacılık Başkanı Neşet Sönmez ve Genel Müdürü Gültekin Börekçi, Özel Halk Otobüsleri şirket yöneticileri, Öztaş AŞ. Otobüs İşletmecileri ve sektörel firma temsilcileri katıldı.

Demirbaş: Araçlarda işletmecilerin beklediği değişimin gerçekleşti

İftar programın ana sponsoru FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, kürsüde işletmecilere yönelik sürpriz kampanyanın ayrıntılarını anlattı. Demirbaş, konuşmasında 17 yıldır toplu ulaşım sektöründe hizmet yaptığını, işletmecilerin ne istediğini çok iyi bildiğini, şehir içi 12 metrelik Temsa otobüsün, işletmecilerin talepleri doğrultusunda yeniden dizayn ettiklerini, araç içi havuzu, koridorları, yan pencere camları ile ön tamponun 3 parça halinde yapıldığını, bu vesile ile beklenen değişikliğin yapıldığını söyledi.

Kampanyanın ayrıntıları

Otobüslerin 3 yıl garanti süresinin devam etiğini belirten Mustafa Demirbaş, yeni kampanya şartları ile esnafı sevindirdi. Mustafa Demirbaş, yeni kampanyanın 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacağını belirterek, kampanyanın 82 aya kadar vadeli olarak satılacağını, ön ödemeli sistem ile araç alanların 25.000 ile 40.000 TL arasında kazanç sağlayacağını da sözlerine ekledi.

www.tasimacilar.com


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.