Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık’ın Mesajı

Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık’ın Mesajı

28 Eylül Pazartesi günü başlayan yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısı ile Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, önemli mesajlar verdi.

Öğrencilerimiz Hepimizin Çocuğu, Ülkemizin Geleceği ve Bize Emanet

Başkan Göksel Ovacık, yaptığı açıklamada; ’Bilindiği üzere; 2015-2016 Eğitim ve Öğretim sezonu 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren başladı.

   Yeni dönemin tüm öğrenci kardeşlerimiz için başarılı ve mutlu geçmesini diliyorum.

   Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte trafikte zirve yaptı ve daha ilk günden itibaren birçok güzergâhta sıkıntılar başladı. İnşallah yetkililer güzergahları izleyerek gerekli tedbirleri alacak ve düzenlemeleri yapacaklardır.

   Toplu taşımacılar olarak yılın 9 ayını kapsayan bu dönemde her zamankinden daha fazla dikkatli ve itinalı olmamız gerekiyor. Elbette sıkıntılarımız ve zorluklarımız çok ama bu iş bizim mesleğimiz ve ekmek kapımız. Her türlü zorluğa göğüs gererek vatandaşları istedikleri yere taşımamız hem görevimiz hem de borcumuzdur.

   Öğrencilerimiz ülkemizin geleceği ve hepimizin evladıdır. Onlara gözümüz gibi bakıp korumamız lazımdır. Onlar anne ve babaları tarafından bize emanet ediliyorlar. Güvenli bir şekilde taşımak sorumluluğumuzdur.

   Bir kısmı yeni eğitime başladı, bir kısmının okulu değişti, bir kısmı şehrimize ilk defa geldiler. Toplu taşımacılar olarak biz onların en büyük yardımcısı ve rehberleriyiz.            
   Bilmedikleri her şeyi en yakın gördüğü bizlere soracak ve doğru olanı bizden öğrenmeye çalışacaklardır.

   Esnaf ve şoför kardeşlerimizden, öğrenci evlatlarımıza karşı her zamankinden daha çok sabırlı, hoş görülü ve toleranslı, daha fazla anlayışlı ve yardım sever davranmalarını rica ediyorum. Biliyorum çok iyi biliyorsunuz ama bir defa daha hatırlatmayı görev sayıyorum.                                       
   Lütfen okul ve yaya geçitlerinde, duraklarda her zamankinden daha fazla dikkatli ve sabırlı olalım. Hatalarını tatlı dil ve güler yüzle  söyleyelim. Ufak tefek yaramazlıklarını görmeyelim. Unutmayalım ki onlar bize emanet.

   Tekrar hayırlı, başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim sezonu dilerken, esnaf ve şoförlerimize kolaylıklar, bol kazanç ve hayırlı çalışmalar temenni ediyorum.’’ dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.