Özulaş A.Ş Otobüs Garajı Tesisleri kuruyor

Özulaş A.Ş Otobüs Garajı Tesisleri kuruyor

Özulaş A.Ş. Kurumsallaşma temel hedefleri doğrultusunda Garaj olarak kullanmak üzere özel bir şahıstan kiraladığı yaklaşık 6 dönümlük arsa üzerinde Garaj içinde bakım, sosyal tesisler, onarım ve temizlik tesisleri kuruyor

Garaj işletme işini, ihale komisyonu tarafından yapılan ihale sonucunda en uygun teklifi veren Ortaklar Otomotiv firmasının sahibi olan Hasan Öztürk’e verdi.Yüklenici şartnamede ve sözleşmede belirtilen esaslar çerçevesinde gerekli tesisleri kurup işletecek ve Özulaş’a aylık olarak işletme kirası ödeyecek.

Asfaltlama ve tesislerin inşaatı ile birlikte garaj yakın zamanda fiilen hizmete alınmış olacak.

’Özulaş tarihinde bir ilk ve örnek tesis olacak’’

Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık, konuyla ilgili olarak şunları söyledi. “Kurumsallaşmanın zaruretini biliyor ve inanıyoruz. Bu amaçla birçok konuda adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bu çerçeve de DudulluKemerdere mevkiinde yaklaşık 6 dönümlük arsayı Garaj yapmak amacıyla sahibinden 5 yıl süreyle kiraladık. Bu garajı inşallah kısa zaman içinde hayata geçirebilirsek, Özulaş tarihinde bir ilk ve örnek tesis olacak.

Garajda yaklaşık 60-70 otobüs gece park edebilecek, temizlik ve bakımlarını yaptırabilecektir. İlk uygulama olacağı için garajımız küçüktür. Ancak bu uygulamadan elde edeceğimiz tecrübeler ile tespit ettiğimiz noktalarda başka garajlarda yaparak uygulamayı sürdürmeyi düşünüyoruz. 

Oluşturacağımız garajlarda şirketimizin ve esnafımızın menfaatleri doğrultusunda akaryakıt ikmalini de bilahare gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Garajımızın esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ ’dedi..

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.