Özulaş A.Ş'nin yeni başkanı 185.933 hisse oranı ile Göksel Ovacık oldu

Özulaş A.Ş'nin yeni başkanı 185.933 hisse oranı ile Göksel Ovacık oldu

Özulaş A.Ş.’nin 20’nci Olağan Genel Kurul toplantısı Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Başkanlık seçimini Göksel Ovacık, şirketin yeni dönem yönetim kurulu başkanı seçildi.

Divan Başkanlığını Yıldırım Yılmaz ve ekibinin yaptığı genel kurul’da, açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, faaliyet ve denetim raporları ayrı ayrı müzakere edildikten sonra ibra edildi.

Göksel Ovacık ve İsmail Yüksel’in konuşmalarına birlik ve beraberlik mesajları vererek yaptığı konuşmalarda, yeni dönem için projeler ve hedeflerini anlattılar.

İlk olarak İsmail Yüksel, proje ve hedeflerini anlatmak için kürsüye çıktı. Yüksel: “ Özulaş A.Ş.’yi daha da ileriye taşıyacağız. Öncelikle büyük bir garaj yapacağız ve kesilen fatura tutarlarımızı 40 bin TL’ye çıkaracağız.” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Göksel Ovacık, plan ve projelerini anlattı. Ovacık, ilk hedeflerinin şirketin iç tüzüğünde yanlış olan maddeler olduğunu ve bu yanlış maddeleri ortadan kaldıracaklarını söyledi.

“Şirkette limitsiz bir borçlanma söz konusu, bu çok yanlış bir durum”

Ovacık: “ Şirkette sonsuz, limitsiz bir borçlanma var. İsteyen istediği kadar borçlanabiliyor. Bin TL’de borçlanabiliyor, 100 bin TL de borçlanabiliyor. Biz bu durumdan şikâyetçiyiz ve bu durumu ortadan kaldırmak istiyoruz. Seçimi kazanırsak, ben ve ekibim öncelik olarak bu durumu sonlandıracağız.” dedi.

Yanlış anlaşımak istemediğini belirten Ovacık: "Bu demek değildir ki, şirket yatırım yapmasın. Şirket, elbette yatırım yapacak ancak; birileri şirket için yatırım yapmak istiyorsa bu şirket diğer hissedarlarına da sormak zorunda. Mevcut binamız alınırken bile, hiç kimseye bir şey sorulmadı. Biz bunun ortadan kalkmasını ve şirkete alınacak her şeyin yine bu kurulda konuşulmasını istiyoruz.” Dedi.

“Garaj Sorunu çözülecek.”

İkinci hedeflerinin açıklayan Ovacık: “Büyük ve tek bir garajın Özulaş'a uygun olduğunu düşünmüyoruz, çeşitli yerlere küçük garajlar yapıp, garaj sorunumuzu böyle çözmek istiyoruz” dedi.

“Gelir ve giderlerimizi herkes görecek.”

Yönetimde, şeffaflık istediğini dile getiren Ovacık, eğer yasayla ilgili bir sorun olmazsa; gelir ve giderlerini, şirketin internet sitesine yazacaklarını ve herkesin kendi akbil hak edişlerinin, verilen şifre ile şirketin internet sitesinden görebileceklerini söyledi.

“Araç yedekleme sistemi ile kaybımız azalacak.”

Ovacık, kaza yapan ya da ceza yiyen araçların şoförü ve şirketin mağdur olduğunu; bu mağduriyeti ortadan kaldırmak için, araç yedekleme sistemiyle bu zararın karşılanacağını dile getirdi.

"İşletme Müdürlüğü Kuracağız"

Son olarak, kurumsallaşmadan söz eden Ovacık: “Çok amatörce yönetiyor ve yönetiliyoruz, artık kurumsallaşmamız gerekiyor. Ben ve ekibim, bir işletme müdürlüğü kuracağız. Bu müdürlük, şirketin tüm sorunlarını halledecek. Böylelikle kurumsallaşmış olacağız dedi.

"185.933 hisse oranı ile Göksel Ovacık Başkan Oldu."

Konuşmalardan sonra yapılan oylamada, Göksel Ovacık ve ekibi 185 bin 933 hisse, İsmail Yüksel ve ekibi 163 bin 267 hisse oranında oy aldı. Ovacık, 232 oya tekabül eden 185.933 hisse oranıyla yeni dönem Özulaş A.Ş Başkanı oldu.

“Bize, güveniniz tam olsun.”

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Göksel Ovacık; “Yeni yönetici arkadaşlarla yeni hizmetler vermeye, başarılı olmaya çalışacağız. Bize güveniniz tam olsun, sektörün gelişimi için kurumsal bakış şart. Buna dönük çalışmalar yapacağız’’. Genel kurula verdikleri destekten dolayı sizlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Yeni dönem Yönetim Kurulu, Başkan Göksel Ovacık, Serhat Akçakaya, Osman Aydanoğlu, Nevzat İnce, Necmettin Aydaş, Nusret İmren, Sebahattin Yaylı, Nejdat Güney ve Selami Alan'dan oluşuyor.

Erhan TEKİNDUR
 


 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.